Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Σε μπελάδες ο Ρομπίνιο -Ακυρώθηκε η μεταγραφή του στη Σάντος

Δεν θα φορέσει τελικά για τρίτη φορά τη φανέλα της Σάντος, ο Ρομπίνιο

0

Δεν θα φορέσει τελικά για τρίτη φορά τη φανέλα της Σάντος, ο Ρομπίνιο, καθώς ο βραζιλιάνικος σύλλογος, μετά από αντιδράσεις που προέκυψαν για τον 36χρονο επιθετικό, ακύρωσε τη συμφωνία.

Φίλαθλοι της Σάντος αντέδρασαν έντονα για την επιστροφή του Ρομπίνιο, ο οποίος το 2017 καταδικάστηκε στην Ιταλία σε εννέα χρόνια φυλάκισης για σεξουαλική βία.

Τα μηνύματα δυσαρέσκειας ήταν πολλά και κυρίως από γυναίκες, οι οποίες ένιωσαν προδομένες από την ενέργεια του βραζιλιάνικου συλλόγου, η καταδίκη του οποίου πάντως δεν έχει πάρει οριστική μορφή, αφού εκκρεμεί έφεση από την υπερασπιστική πλευρά.

Ετσι, η Σάντος αποφάσισε να ακυρώσει τη συμφωνία της με τον έμπειρο επιθετικό, προκειμένου ο παίκτης να μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην υπεράσπισή του, στην υπόθεση που λαμβάνει χώρα στην Ιταλία

«Η Σάντος και ο αθλητής Ρομπίνιο ανακοινώνουν πως ήρθαν σε αμοιβαία συμφωνία προκειμένου να αναστείλουν τη σύμβαση που υπογράφηκε στις 10 Οκτωβρίου προκειμένου ο παίκτης να μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην υπεράσπισή του, στην υπόθεση που λαμβάνει χώρα στην Ιταλία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα