Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Σε Αργεντινή και Σερβία ρίχνει “δίχτυα” η ΑΕΚ

Νέα ταξίδια μέσα στην εβδομάδα για τα μεταγραφικά

0

Χωρίς καθυστέρηση θέλουν να προχωρήσουν στην ΑΕΚ με τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν, γι’ αυτό και σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθούν ακόμα και δύο ταξίδια στο εξωτερικό, για συγκεκριμένους στόχους. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του enwsi.gr o Άλεξ Ντε Μπαρτόλο αναμένεται άμεσα στην πατρίδα του, ώστε να έχει επαφές με παίκτες που έχει ξεχωρίσει, «δουλεύοντας» τις υποθέσεις που είναι στην ατζέντα του. Με τα ονόματα των Βιγιάλμπα και Ισνάλντο να είναι μεταξύ αυτών που ξεχωρίζουν από την αγορά της Αργεντινής.

Πέραν του Ντε Μπαρτόλο, βαλίτσες για το εξωτερικό ετοιμάζει και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να επισκέπτεται άμεσα την πατρίδα του. Ο «Μίλο» θα βρεθεί στην Σερβία, εκμεταλλευόμενος αυτό το… κενό που υπάρχει στο πρόγραμμα της ΑΕΚ, μέχρι τον τελικό, με το ταξίδι του αυτό να σχετίζεται σύμφωνα με κάποιες πηγές, με μεταγραφικό στόχο της Ένωσης. Που έχει εντοπιστεί εδώ και καιρό και ο Μιλοβάνοβιτς θέλει να προχωρήσει, ταξιδεύοντας στην πατρίδα του, μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα