Τρενάκια για γύρο θριάμβου, τρελά πανηγύρια για το τρίτο πρωτάθλημα σερί (VIDEO)

Αν κάποιος έλεγε μια μέρα σαν σήμερα του 1994 πως η ΑΕΚ θα περνούσε 24 χρόνια και όχι μόνο δεν θα στεφόταν ξανά πρωταθλήτρια μέχρι σήμερα, αλλά θα γνώριζε και την αγωνία του πιθανού υποβιβασμού, ίσως να τον…πυροβολούσαν. Ή αν τον περνούσαν για τρελό, να τον έβαζαν μέσα στο τρενάκι που είχε στηθεί για να κάνει γύρο θριάμβου η ομάδα που έφερνε στην Νέα Φιλαδέλφεια το τρίτο πρωτάθλημα σερί

Αν κάποιος έλεγε μια μέρα σαν σήμερα του 1994 πως η ΑΕΚ θα περνούσε 24 χρόνια και όχι μόνο δεν θα στεφόταν ξανά πρωταθλήτρια μέχρι σήμερα, αλλά θα γνώριζε τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική και όλη τη δύσκολη ανηφόρα, ίσως να τον…πυροβολούσαν. Ή αν τον περνούσαν για τρελό, να τον έβαζαν μέσα στο τρενάκι που είχε στηθεί για να κάνει γύρο θριάμβου η ομάδα που έφερνε στην Νέα Φιλαδέλφεια το τρίτο πρωτάθλημα σερί. Η ΑΕΚ γνώριζε στιγμές απόλυτης δόξας και ενθουσιασμού.

Το πρωτάθλημα εκείνης της περιόδου είχε ολοκληρωθεί νωρίς λόγω της συμμετοχής στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου των ΗΠΑ, αλλά η ΑΕΚ δεν καταλάβαινε τίποτα. Το κέφι στα Φιλαδέλφεια ήταν αμείωτο και δεν είχε κοπάσει ούτε από την απώλεια του νταμπλ λίγες ημέρες πριν στον τελικό με τον ΠΑΟ. Η ΑΕΚ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας της, δημιουργώντας τη δική της αυτοκρατορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα πάντα έμοιαζαν μαγικά. Ο ΟΦΗ που έμελλε να είναι αντίπαλος της ΑΕΚ, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Δύο γρήγορα γκολ από τον Αλεξανδρή και τον Δημητριάδη, έδωσαν προβάδισμα και έκαναν το πάρτι να ξεκινήσει. Η Ενωση βρισκόταν στην κορυφή της Ελλάδας, ήταν η ομάδα που δεν είχε κανέναν αντίπαλο και όλα έμοιαζαν μαγικά. Οπως φαίνεται πως δεν θα αργήσουν να γίνουν ξανά.

 

Δείτε επίσης

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ξεχνά τον Νίκο Γκούμα (ΦΩΤΟ)

Όπως ήταν φυσικό η ΑΕΚ δεν ξέχασε τον «καπετάνιο» της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *