Τελευταία Νέα

Πρόεδρος με τη…βούλα

Τέτοιες μέρες του 2004, η ΑΕΚ ζούσε μεγάλες στιγμές. Ο κόσμος της βρισκόταν σε απόλυτη εγρήγορση και στεκόταν μπροστάρης στο εγχείρημα υπό την ηγεσία του Ντέμη Νικολαϊδη

Τέτοιες μέρες του 2004, η ΑΕΚ ζούσε μεγάλες στιγμές. Ο κόσμος της βρισκόταν σε απόλυτη εγρήγορση και στεκόταν μπροστάρης στο εγχείρημα υπό την ηγεσία του Ντέμη Νικολαϊδη. Ηδη, από τις αρχές του καλοκαιριού ο πρώην άσος της ΑΕΚ είχε γνωστοποιήσει πως θα σταματούσε το ποδόσφαιρο – έχοντας και σημαντικά προβλήματα με τραυματισμό στη μέση – για να ηγηθεί της προσπάθειας σωτηρίας της ΑΕΚ. Μια μέρα σαν σήμερα του 2004, ο Ντέμης αναλάμβανε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και με τη βούλα, σε ηλικία 31 ετών.

Ετσι, έγινε ο 18ος πρόεδρος της Ενωσης και 40ος από την ίδρυση της ομάδας το 1924. Επίσης έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της AEK που ανέλαβε αυτή τη θέση, καθώς ο Παντελής Νικολάου έχει προηγηθεί. Η θητεία του Νικολαϊδη στον προεδρικό θώκο κράτησε λίγο περισσότερα από τέσσερα χρόνια, όπου αποφάσισε να αποχωρήσει έπειτα από ασυμφωνία με τους υπόλοιπους μετόχους.

 

Δείτε επίσης

Όταν ο Ολυμπιακός απέρριψε τον Μίμη Παπαϊωάννου και μετά… τον τιμώρησε!

Η ιστορία του Παπαϊωάννου