Τελευταία Νέα

Πρεμιέρα της νέας εποχής στο Σίτι (VIDEO)

Το καλοκαίρι του 2004 ήταν πολύ θερμό για την ΑΕΚ. Διοικητική αβεβαιότητα, τεράστια οικονομικά χρέη, μέχρι να οριστικοποιηθεί η ανάληψη των ηνίων της ομάδας από τον Ντέμη Νικολαϊδη

Το καλοκαίρι του 2004 ήταν πολύ θερμό για την ΑΕΚ. Διοικητική αβεβαιότητα, τεράστια οικονομικά χρέη, μέχρι να οριστικοποιηθεί η ανάληψη των ηνίων της ομάδας από τον Ντέμη Νικολαϊδη. Αγωνιστικά, η πρεμιέρα της Ενωσης για το πρωτάθλημα, είχε πραγματοποιηθεί μία μέρα σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια στο «Σίτι». Εκεί, η ΑΕΚ βρήκε πολλές δυσκολίες από το Αιγάλεω του Θωμά Μητρόπουλου και έμεινε τελικά στο 1-1.

Ηταν το ξεκίνημα της σεζόν και η ομάδα ακόμα δεν είχε βρει ρυθμό. Ο Αλβες ακόμα ψαχνόταν στην άμυνα, οι επιλογές ήταν μετρημένες και ο αντίπαλος ισχυρός για τα δεδομένα του. Οι γηπεδούχοι μάλιστα είχαν πάρει και προβάδισμα με φωτοβολίδα του Φωτάκη. Ωστόσο, η ΑΕΚ απάντησε άμεσα με κεφαλιά του Λυμπερόπουλου και πήρε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Ο Φερνάντο Σάντος είχε επιλέξει να αγωνιστούν σε εκείνο το πρώτο ματς μιας ολόκληρης νέας εποχής οι Μιχαηλίδης, Αμπονσά, Τζιωρτζιόπουλος, Αλβες, Κωστένογλου, Τόσκας (85 Πετκόφ), Ασουνσάο, Κατσουράνης, Κρασσάς (65 Σολάκης), Σοάρες (90 Μπούρμπος), Λυμπερόπουλος.

 

Δείτε επίσης

Πέντε λεπτά ακόμα και θα τους έκανε να χάσουν τη μπάλα (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 η κυριαρχία της ΑΕΚ δεν αμφισβητούνταν από κανέναν. Ακόμα και όταν από…σπόντα ερχόταν κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα, η Ενωση είχε την ποιότητα να το ανατρέψει. Όπως έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 1993