Τελευταία Νέα

Περίπατος στο Λουξεμβούργο και η εμφάνιση του…προέδρου (ΦΩΤΟ)

Πριν από λίγες ημέρες διαβάσατε πως απέναντι στη Γκρεβενμάχερ από το Λουξεμβούργο, η ΑΕΚ σημείωσε την πιο ευρεία νίκη της ευρωπαϊκής ιστορίας της με εκείνο το εντυπωσιακό 6-0

Απέναντι στη Γκρεβενμάχερ από το Λουξεμβούργο, η ΑΕΚ σημείωσε την πιο ευρεία νίκη της ευρωπαϊκής ιστορίας της με το εντυπωσιακό 6-0. Λίγες ημέρες έπειτα, μία μέρα σαν σήμερα του 2001, η Ενωση σφράγιζε την πρόκριση επικρατώντας και στο κρατίδιο της κεντρικής Ευρώπης με 2-0. Ωστόσο, το «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον εστιαζόταν στην Αθήνα και την εμφάνιση του…προέδρου της ΠΑΕ, με τον Φίλωνα Αντωνόπουλο.

Βλέπετε, την ώρα που η Ενωση επικρατούσε με 2-0 της Γκρεβενμάχερ, στην Αθήνα γίνονταν τα σπουδαία. Ο Αντωνόπουλος εμφανιζόταν με ένα ακριβό σπορ αυτοκίνητο για να πείσει, ενώ οι Νικολαϊδης (απείχε μέχρι τότε) και Γκαμάρα, έκαναν τις πρώτες τους προπονήσεις στα Σπάτα. Μαζί τους πάσχιζε για να χάσει κιλά και ο διαβόητος Ραμπεσαντρατανά. Τελικά, ούτε τα κιλά του Γάλλου χάθηκαν, ούτε ο Αντωνόπουλος έπεισε.

Για την ιστορία, η ΑΕΚ επικράτησε με γκολ των Λάκη και Κωνσταντινίδη των αδύναμων παικτών της Γκρεβενμάχερ και οι παίκτες που είχε χρησιμοποιήσει ο Σάντος ήταν οι Ατματσίδης, Φερούζεμ, Κωστένογλου, Ζαγοράκης, Μαλαδένης, Ζήκος (79’ Τριχιάς), Γεωργέας, Κασάπης, Κωνσταντινίδης, Λάκης (57’ Κόλα), Πετκόφ (72’ Νάβας).

 

antonopoulos-αντωνοπουλος nikolaidis-νικολαιδης rabesantratana-ραμπεσαντρατανα

Δείτε επίσης

Πέντε λεπτά ακόμα και θα τους έκανε να χάσουν τη μπάλα (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 η κυριαρχία της ΑΕΚ δεν αμφισβητούνταν από κανέναν. Ακόμα και όταν από…σπόντα ερχόταν κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα, η Ενωση είχε την ποιότητα να το ανατρέψει. Όπως έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 1993