Ο Σωκράτης έγραψε ιστορία (VIDEO)

Τα επιτεύγματα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στα διεθνή γήπεδα, με τη Μίλαν παλιότερα ή την Αρσεναλ τώρα, γεμίζουν χαρά κάθε Ενωσίτη. Ηταν φανερό πως αυτό το παιδί θα έκανε πολλά πράγματα

Τα επιτεύγματα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στα διεθνή γήπεδα, με τη Μίλαν παλιότερα ή την Αρσεναλ τώρα, γεμίζουν χαρά κάθε Ενωσίτη. Ηταν φανερό πως αυτό το παιδί θα έκανε πολλά πράγματα. Το είχε δείξει, από το μακρινό ματς κυπέλλου της ΑΕΚ στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ, μια μέρα σαν σήμερα του 2005. Ο Παπασταθόπουλος είχε ανοίξει τον δρόμο για τη νίκη της Ενωσης και έτσι έγινε ο νεότερος σκόρερ της ΑΕΚ σε επίσημο αγώνα στα χρόνια του επαγγελματισμού, σε ηλικία 17 ετών 4 μηνών και 17 ημερών.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως ο Παπασταθόπουλος ντεμπουτάρισε εκείνο το απόγευμα με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ηταν η πρώτη σεζόν του στην Ενωση και πρόλαβε να παίξει σε ένα ακόμα ματς κυπέλλου, το 1-1 με τον Εθνικό. Ακολούθησε ο δανεισμός στη Νίκη Βόλου και έπειτα η καθιέρωση στην ΑΕΚ. Εκείνο το απόγευμα, τη νίκη της Ενωσης είχαν σφραγίσει οι Σοάρες και Μόρας και έτσι εξασφαλίστηκε η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, όπου η ΑΕΚ έφτασε ως τον τελικό.

Δείτε επίσης

Ορθια η ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ανατρέποντας την «πράσινη» παράγκα (VIDEO)

Η εποχή που ο Παναθηναϊκός έκανε "εγκλήματα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είχε στήσει τη δική του κυριαρχία