Τελευταία Νέα

ΝΕΟ: Φτιάξε την ΑΕΚ των ονείρων σου στο enwsi.gr: Επιλέξτε τον καλύτερο ηγετικό στόπερ! (poll)

Το enwsi.gr κάνει τη δημοσκόπηση της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας για να σχηματίσει την καλύτερη ΑΕΚ όλων των εποχών

Ο Ηλίας Ατματσίδης πήρε θέση κάτω από την εστία. Ο Βασίλης Μπορμπόκης βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μιχάλης Κασάπης ελέγχει την αριστερή πλευρά. Τώρα, ήρθε η ώρα να επιλέξουμε τους παίκτες που θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στην ΑΕΚ των ονείρων μας.

Η διαδικασία που τέθηκε σε έναρξη από το βράδυ της Κυριακής ακυρώνεται λόγω τεχνικού προβλήματος. Η ψηφοφορία για τον ηγέτη της «κιτρινόμαυρης» άμυνας στην ΑΕΚ των ονείρων σας, μπαίνει ξανά σε εφαρμογή από τώρα και θα διαρκέσει ως το βράδυ της Τρίτης (στις 8:30, όταν και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα).

Η επιλογή μόνο εύκολη δεν είναι. Βλέπετε, μπορεί η ΑΕΚ να αποτελεί παραδοσιακά μια ομάδα φουλ επιθετική, αλλά για να μπορεί να παίζει θεαματικά, χρειαζόταν και αμυντικούς ογκόλιθους. «Βράχοι» στην άμυνα της, όπως αναφέρει και ο ύμνος της Ενωσης. Τεράστια ονόματα, σπάνιες προσωπικότητες, παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας.

Μόνο εύκολη δεν είναι η επιλογή. Σε κάποιες εποχές της ιστορίας της, στις αρχές της δεκαετίας του ’60, αλλά και σε μεγάλη περίοδο των χρόνων του Μπάγεβιτς, η ΑΕΚ αγωνιζόταν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Εμείς, βάζουμε στην ονειρική ομάδα δύο και επιλέγουμε να τους χωρίσουμε σε δύο μεγάλες κατηγορίες.

Εκείνοι που ήταν ηγέτες της άμυνας. Τα λίμπερο μιας άλλης εποχής, εκείνοι που έπαιζαν περισσότερο με το μυαλό, «διάβαζαν» το παιχνίδι, έπαιζαν με ηρεμία, μπορούσαν να δημιουργήσουν παιχνίδι. Και οι άλλοι, εκείνοι που διακρίνονταν για τα αθλητικά προσόντα, είχαν το δυναμισμό και την ταχύτητα που απαιτεί η άμυνα, έμοιαζαν πιο καθαρά στόπερ.

Εν αρχή ην, οι ηγέτες. Επιλέγουμε, μέσα από μια λίστα με τεράστια ονόματα, εκείνον που θέλουμε να ηγηθεί στην ΑΕΚ των ονείρων.

Επιλέξτε ποιον παίκτη θα θέλατε για ηγέτη της άμυνας στην ΑΕΚ των ονείρων σας

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Δείτε επίσης

Σιμάνσκι: «Μου λείπει αυτό το πάθος…» (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα του άσου της «Ένωσης»