Η μεγάλη στιγμή της ΑΕΚ και του Νικολαϊδη (VIDEO)

Σε εποχές που ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και οι περισσότεροι σκέφτονται πως πρέπει απλά να φτάσουν στη νίκη με κάθε τρόπο, έρχεται ένα μήνυμα από το παρελθόν. Μια τρανή απόδειξη της μεγαλοσύνης που έχει η ΑΕΚ και της καθαρότητας που αποπνέει αυτός ο σύλλογος

Σε εποχές που ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και οι περισσότεροι σκέφτονται πως πρέπει απλά να φτάσουν στη νίκη με κάθε τρόπο, έρχεται ένα μήνυμα από το παρελθόν. Μια τρανή απόδειξη της μεγαλοσύνης που έχει η ΑΕΚ και της καθαρότητας που αποπνέει αυτός ο σύλλογος. Που μπορεί να υπολείπεται σε κύπελλα στην τροπαιοθήκη του, αλλά ξέρει πώς να κερδίζει τίτλους που αναγνωρίζονται απ’ όλους. Όπως αυτό του φερ πλέι, της μεγάλης παγκόσμιας αναγνώρισης που κέρδισε η Ενωση και ο Ντέμης Νικολαϊδης μια μέρα σαν σήμερα του 2002.

Ο Νικολαϊδης είχε ζητήσει μόνος του να ακυρωθεί γκολ που είχε πετύχει με το χέρι στον τελικό κυπέλλου με τον Ιωνικό και δεν είχε αντιληφθεί ο διαιτητής Δούρος. Ο Νικολαϊδης είχε σταματήσει τους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του, είχε αποδεχθεί το λάθος που έκανε και έδειξε πως η ΑΕΚ θέλει να κερδίζει μόνο με τίμιο τρόπο. Προσέξτε: όχι εκ του ασφαλούς, όταν το παιχνίδι είχε κριθεί, αλλά όταν τα πάντα ήταν ακόμα ανοιχτά και το αποτέλεσμα στο 0-0.

Στο πρόσωπο του Νικολαϊδη τιμήθηκε από την Διεθνή Ολυμπιακό Επιτροπή ολόκληρη η ΑΕΚ. Βλέπετε, ήταν μία κίνηση που ανάλογη της συναντά κάποιος μόνο στα κορυφαία πρωταθλήματα, από ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου. Η ΑΕΚ έδειξε για ακόμα μια φορά πως παραμένει τεράστια δύναμη και κέρδισε έναν τίτλο τιμής που δεν μπορεί να της στερήσει καμία δύναμη.

 

 

3 Σχόλια

  1. Μονόχνωτος

    Αυτή την διαφορά που έχουμε από τους άλλους να μην την ξεχνάμε ποτέ, εμείς οι ίδιοι πρώτιστα.

  2. ωραίο μου πλυντήριο

    ως διοικητικό στέλεχος απέτυχε παταγωδώς

  3. ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ 1990 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΙ ΜΑΣ !! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΤΟΝΙ ΣΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *