Τελευταία Νέα

Η αποχώρηση του Ντέμη Νικολαϊδη από την ΑΕΚ (VIDEO)

Οποιος έχει βιώσει την εποχή της ΑΕΚ το 2004 δεν υπήρχε περίπτωση να έχει καμία αμφιβολία για το μέλλον της ομάδας. Ο Ντέμης Νικολαϊδης, με την αφανή τότε ομάδα μετόχων που τον στήριζε, είχε κερδίσει σχεδόν την απόλυτη εμπιστοσύνη των φίλων της Ενωσης. Τα διαρκείας κάθε χρόνο εκτοξεύονταν, η ομάδα έδειχνε ικανή να αφήσει πίσω τις προβληματικές σεζόν των πολυεθνικών και του Ψωμιάδη. Ωστόσο, ο χρόνος έφθειρε τα πάντα

Οποιος έχει βιώσει την εποχή της ΑΕΚ το 2004 δεν υπήρχε περίπτωση να έχει καμία αμφιβολία για το μέλλον της ομάδας. Ο Ντέμης Νικολαϊδης, με την αφανή τότε ομάδα μετόχων που τον στήριζε, είχε κερδίσει σχεδόν την απόλυτη εμπιστοσύνη των φίλων της Ενωσης. Τα διαρκείας κάθε χρόνο εκτοξεύονταν, η ομάδα έδειχνε ικανή να αφήσει πίσω τις προβληματικές σεζόν των πολυεθνικών και του Ψωμιάδη. Ωστόσο, ο χρόνος έφθειρε τα πάντα.

Μια μέρα σαν σήμερα του 2008, ο Ντέμης Νικολαϊδης λίγα λεπτά μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον προεδρικό θώκο. Αφορμή για την ενεργοποίηση της παραίτησης του – από το καλοκαίρι είχε διαρρεύσει πως θα παραιτούνταν στο τέλος της σεζόν – υπήρξαν κάποια συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος παικτών της Ενωσης από φιλάθλους της ομάδας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Πολλά έχουν ειπωθεί έκτοτε. Οι αποδοκιμασίες αφορούσαν τον Μαϊστόροβιτς, που πανηγύριζε έξαλλα την ισοφάριση επί του Αστέρα Τρίπολης. Και προέκυψαν επειδή η ΑΕΚ δεν μπορεί ποτέ να πανηγυρίζει την ισοφάριση επί μιας ομάδας επιπέδου Τρίπολης, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται. Ηταν ένα παιχνίδι ροκ, με τον Τζεμπούρ να σκοράρει στο φινάλε.

 

 

Δείτε επίσης

Πέντε λεπτά ακόμα και θα τους έκανε να χάσουν τη μπάλα (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 η κυριαρχία της ΑΕΚ δεν αμφισβητούνταν από κανέναν. Ακόμα και όταν από…σπόντα ερχόταν κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα, η Ενωση είχε την ποιότητα να το ανατρέψει. Όπως έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 1993