Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Φτιάξε την ΑΕΚ των ονείρων σου στο enwsi.gr: Επιλέξτε τον καλύτερο ξένο παίκτη! (poll)

Το enwsi.gr κάνει τη δημοσκόπηση της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας για να σχηματίσει την καλύτερη ΑΕΚ όλων των εποχών

18

Η ΑΕΚ είχε παραδοσιακά μερικούς από τους σημαντικότερους Ελληνες ποδοσφαιριστές. Είναι ομάδα που γεννήθηκε από την καταστροφή, έγινε το σπίτι των προσφυγόπουλων, είναι μια ομάδα με έντονο το ελληνικό στοιχείο. Ωστόσο, στις ανάγκες της εξέλιξης του ποδοσφαίρου, υπήρχε και η προσθήκη ξένων ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση των ομάδων. Η Ενωση δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα και από τα μέσα της δεκαετίας του ’70, άνοιξε ο κύκλος.

Σε αυτά τα χρόνια, φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ από κάθε πλευρά του πλανήτη. Από τη Βραζιλία και την Αργεντινή, μέχρι τη Συρία και τη Σιέρα Λεόνε. Από αστέρες παγκόσμιου διαμετρήματος, όπως ήταν οι Ριβάλντο, Μπάγεβιτς, Οκόνσκι, Σαμπανάτζοβιτς, μέχρι και παίκτες που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Υπήρξαν παίκτες που ήρθαν άσημοι και εκτόξευσαν την πορεία τους μέσω της ΑΕΚ (Σαβέβσκι, Κετσπάγια) και πολλοί ακόμα.

Εμείς ζητάμε σήμερα να εκλέξετε τον πρώτο μεταξύ ίσων, τον σπουδαιότερο ξένο ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ. Δείτε, θυμηθείτε και αποφασίστε.

 

Επιλέξτε τον καλύτερο ξένο ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα