Τελευταία Νέα

Διέκοψαν το ματς για να γλιτώσουν τον διασυρμό (VIDEO)

Υπάρχουν ματς που είναι τόσο μεγάλη η ανωτερότητα του αντιπάλου, που η ομάδα που χάνει εύχεται να υπάρξει μία…βροχή ή άλλα έντονα καιρικά φαινόμενα για να σταματήσει το παιχνίδι και να γλιτώσουν τον διασυρμό. Στη Θεσσαλονίκη όμως, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Υπάρχουν ματς που είναι τόσο μεγάλη η ανωτερότητα του αντιπάλου, που η ομάδα που χάνει εύχεται να υπάρξει μία…βροχή ή άλλα έντονα καιρικά φαινόμενα για να σταματήσει το παιχνίδι και να γλιτώσουν τον διασυρμό. Στη Θεσσαλονίκη όμως, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν το συνήθειο να εισβάλουν μέσα στο γήπεδο για να σταματήσουν το ματς. Δεν είχαν άλλο τρόπο να αποτρέψουν το διασυρμό που τους ετοίμαζε η μεγάλη ΑΕΚ, μία μέρα σαν σήμερα του 1995.

Η Ενωση πέρασε σαν Βασίλισσα από τη Θεσσαλονίκη και έκανε πλάκα μέσα στην Τούμπα. Μολονότι βρέθηκε να χάνει από νωρίς με γκολ του Ζουμπούλη, η ΑΕΚ ήταν κλάσεις ανώτερη. Ο Τσιάρτας και ο Κετσπάγια έκαναν την ανατροπή πριν καν τελειώσει το ημίχρονο, ενώ ο Κωστής έδινε διαστάσεις θριάμβου στην «κιτρινόμαυρη» νίκη με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Εκεί, άρχισαν τα μαγικά.

Ξαφνικά, το γήπεδο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν τον πετροπόλεμο με τις δυνάμεις της αστυνομίας. Ως αποτέλεσμα της έντασης ήταν να εγκλωβιστούν στο γήπεδο, η αποστολή και οι εκδρομείς οπαδοί της ΑΕΚ. Ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Τροχανάς είχε βρει την ευκαιρία για ακόμα ένα τηλεοπτικό σόου σε ένα ματς που διεκόπη πριν έρθουν τα χειρότερα για τον ΠΑΟΚ.

 

Δείτε επίσης

Όταν ο «μάγος» έγινε «El mago» (VIDEO)

Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία 30ετία. Παίκτης με απαράμιλλη τεχνική κατάρτιση, που μπορούσε να κάνει φάσεις από το πουθενά και έκανε τη διαφορά με την κλάση του