Διέκοψαν το ματς για να γλιτώσουν τον διασυρμό (VIDEO)

Υπάρχουν ματς που είναι τόσο μεγάλη η ανωτερότητα του αντιπάλου, που η ομάδα που χάνει εύχεται να υπάρξει μία…βροχή ή άλλα έντονα καιρικά φαινόμενα για να σταματήσει το παιχνίδι και να γλιτώσουν τον διασυρμό. Στη Θεσσαλονίκη όμως, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Υπάρχουν ματς που είναι τόσο μεγάλη η ανωτερότητα του αντιπάλου, που η ομάδα που χάνει εύχεται να υπάρξει μία…βροχή ή άλλα έντονα καιρικά φαινόμενα για να σταματήσει το παιχνίδι και να γλιτώσουν τον διασυρμό. Στη Θεσσαλονίκη όμως, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν το συνήθειο να εισβάλουν μέσα στο γήπεδο για να σταματήσουν το ματς. Δεν είχαν άλλο τρόπο να αποτρέψουν το διασυρμό που τους ετοίμαζε η μεγάλη ΑΕΚ, μία μέρα σαν σήμερα του 1995.

Η Ενωση πέρασε σαν Βασίλισσα από τη Θεσσαλονίκη και έκανε πλάκα μέσα στην Τούμπα. Μολονότι βρέθηκε να χάνει από νωρίς με γκολ του Ζουμπούλη, η ΑΕΚ ήταν κλάσεις ανώτερη. Ο Τσιάρτας και ο Κετσπάγια έκαναν την ανατροπή πριν καν τελειώσει το ημίχρονο, ενώ ο Κωστής έδινε διαστάσεις θριάμβου στην «κιτρινόμαυρη» νίκη με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Εκεί, άρχισαν τα μαγικά.

Ξαφνικά, το γήπεδο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν τον πετροπόλεμο με τις δυνάμεις της αστυνομίας. Ως αποτέλεσμα της έντασης ήταν να εγκλωβιστούν στο γήπεδο, η αποστολή και οι εκδρομείς οπαδοί της ΑΕΚ. Ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Τροχανάς είχε βρει την ευκαιρία για ακόμα ένα τηλεοπτικό σόου σε ένα ματς που διεκόπη πριν έρθουν τα χειρότερα για τον ΠΑΟΚ.

 

Δείτε επίσης

Ένα και να καίει και μετά άρχισε η κλάψα (VIDEO)

Τα τελευταία χρόνια, όπου η κόκκινη χούντα είχε σαρώσει τα πάντα στο διάβα της, επιχείρησαν να περάσουν προς τα έξω μια αίσθηση ανωτερότητας. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πως ο Ολυμπιακός είναι παραδοσιακά η ομάδα της γκρίνιας. Οσα συνέβησαν μία μέρα σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια