Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ράπισμα στον Κούγια, καταδικαστική απόφαση για λασπολογία κατά ΑΕΚ και Μελισσανίδη

Νέα «σφαλιάρα» στις συκοφαντίες του Κούγια από τον Δημήτρη Μελισσανίδη

3

Νέα… νίκη του Δημήτρη Μελισσανίδη κατά του Αλέξη Κούγια.

Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας συνηθίζει να αναφέρεται στον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, με πολλές συκοφαντίες και αναλήθειες.

Μία από τις πολλές ήταν οι δηλώσεις μετά από ένα αγώνα της Λάρισας με τη Ξάνθη για τη διαιτησία.

Ο Κούγιας είχε πει χαρακτηριστικά πως «έχουμε μια καινούργια παράγκα του Θωμά. Παράγκα Νο2. Ψάξτε σε πόσα ματς της ΑΕΚ ήταν τέταρτος ο Λάμπρου. Η γνώση που έχω είναι ότι ο Μελισσανίδης τον έβαλε στους πίνακες».

Μετά από αυτή τη δήλωση, ο Μελισσανίδης έκανε αγωγή στον Κούγια και σήμερα έφτασε στην ΑΕΚ η υπ’ αριθμόν 1853/2020 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Το δικαστήριο έκρινε, όπως αναφέρεται στην απόφαση ότι… «με τις δύο συνεντεύξεις του εναγόμενου (Αλέξη Κούγια) προσεβλήθη παράνομα και υπαίτια η τιμή και η υπόληψη του ενάγοντος (Δημήτρη Μελισαννίδη) και ότι ο ενάγων υπέστη ηθική βλάβη για την αποκατάσταση της οποίας δικαιούται εύλογη χρηματική ικανοποίηση»

Επίσης στην απόφαση οι ισχυρισμοί του Κούγια κρίνονται ως εξυβριστικοί ενώ γίνεται υπόμνηση στην… «κατ’ επανάληψη τέλεση της πράξης».

Το Δικαστήριο δέχτηκε την αγωγή του Μελισσανίδη και υποχρεώνει τον Κούγια σε καταβολή 10.000 ευρώ με το νόμιμο τόκο από 17.11.2018 μέχρι την εξόφληση. Επίσης, καταδίκασε τον Κούγια και στην καταβολή μέρους των δικαστικών εξόδων το οποίο όρισε στα 500 ευρώ».

Η παραπάνω απόφαση είναι μία από τις πολλές αποφάσεις που έχει σε βάρος του ο Κούγιας από την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και όπως φαίνεται θα υπάρξει και συνέχεια, μετά και τη σημερινή μήνυση που έκανε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στον γνωστό ποινικολόγο, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr.

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα