Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ραντεβού με Μοντανιέ και Πιέλ!

Ακολουθούν συναντήσεις με τους δύο Γάλλους τεχνικούς

3

Η ΑΕΚ μετά τη συνάντηση με τον Θόρστεν Φινκ σχημάτισε ξεκάθαρη άποψη για τα δεδομένα της περίπτωσης του Γερμανού τεχνικού, που απασχολεί έντονα και εξετάζεται. Και το ίδιο θέλει να πράξει και με άλλους προπονητές που βρίσκονται στη λίστα της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται άλλα δύο-τουλάχιστον-ραντεβού με υποψήφιους τεχνικούς, προκειμένου η ΑΕΚ να διερευνήσει τις πιθανότητες να προχωρήσει με κάποια από αυτές τις υποθέσεις.

Ο λόγος για τον Φιλίπ Μοντανιέ και τον Κλοντ Πιέλ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ προγραμματίζουν να συναντηθούν, πιθανότατα την εβδομάδα που έρχεται, και με τους δύο! Κάτι που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τους δύο Γάλλους τεχνικούς και το κατά πόσο θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη λύση που αναζητά η ΑΕΚ για τον πάγκο της.

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό να γίνει και μια νέα επαφή με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα, που παραμένει στο “κάδρο”, ενώ στη λίστα της Ένωσης βρίσκεται και το όνομα του Τόμας Σάαφ, που επίσης είναι πιθανό να έρθει στο προσκήνιο. Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ τη νέα σεζόν αναμένονται ραγδαίες, χωρίς να μπορεί κανείς να πει με σιγουριά, πως δεν θα προκύψει και κάποιο νέο όνομα στην ατζέντα, που θα ανατρέψει τα δεδομένα που δείχνουν να έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα