Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ!

Η φιγούρα του Βραζιλιάνου θρύλου εξασθενεί χρόνο με τον χρόνο

0

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο ένας και μοναδικός Πελέ δεν ακτινοβολεί πια όπως συνήθιζε.

Η κυριαρχική του φιγούρα εξασθενεί χρόνο με τον χρόνο, καθώς τα προβλήματα υγείας έχουν κάνει την εμφάνιση τους και η κατάσταση του ανησυχεί, μετά τα όσα δήλωσε στην βραζιλιάνικη τηλεόραση ο γιος του Εντίνιο. Ο προσεχώς 80 ετών μύθος της μπάλας, δεν μπορεί πλέον να περπατήσει χωρίς υποστήριξη και πλήττει από κατάθλιψη, γεγονός που τον αποτρέπει να βγαίνει εκτός σπιτιού.

«Είναι αρκετά εύθραυστος. Έκανε εγχείρηση στο ισχίο και δεν πέρασε από επαρκή ή ιδανική αποθεραπεία. Για αυτό έχει αποκτήσει πρόβλημα στην κίνησή του και έχει εμφανίσει ένα είδος κατάθλιψης. Φανταστείτε, είναι ο βασιλιάς, ήταν πάντα μια επιβλητική παρουσία και τώρα δεν μπορεί καν να περπατήσει κανονικά. Ντρέπεται, δεν θέλει να βγαίνει έξω, δεν θέλει να τον βλέπουν ή να κάνει το οτιδήποτε εκτός σπιτιού. Νιώθει αποκλεισμένος», ήταν τα λόγια του γιου του, σοκάροντας την κοινή γνώμη.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα