Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Πρώτος λόγος στον Μπαχούι

Στην ΑΕΚ φαίνεται πως καταλήγουν στον Σουηδό επιθετικό και ο Ντάνιελ προχωρά το…ψηστήρι

3

Για την ΑΕΚ εδώ και εβδομάδες, το διακύβευμα ήταν συγκεκριμένο: να αποκτηθεί ένας επιθετικός, αλλά μόνο εφόσον είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες και μπορεί να προσφέρει το εύκολο γκολ. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Φορ περιοχής θα αποκτηθεί μόνο εφόσον κρίνεται πως μπορεί να δώσει κάτι καλύτερο και διαφορετικό. Ειδάλλως, η ΑΕΚ θα ζητήσει – όπως και κάνει – έναν παίκτη που θα δώσει βοήθεια στη δημιουργία, θα παίζει στα άκρα και ως περιφερειακός επιθετικός. Και αυτός είναι ο Ναμπίλ Μπαχούι.

Ο Σουηδός ακραίος είναι ένας παίκτη που θέλει ο Μαϊστόροβιτς, καθώς εκτιμά πως με τα στοιχεία που διαθέτει (ταχύτητα, εκρηκτικότητα, ικανότητα στο ένας εναντίον ενός), θα μπορέσει να αλλάξει την εικόνα της ΑΕΚ. Την υπόθεση τη χειρίζεται αποκλειστικά και όπως έχετε ενημερωθεί, εδώ και μέρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους εκπροσώπους του Μπαχούι, ώστε να διερευνηθεί πως μπορεί να αποδεσμευθεί από το Αμβούργο και παράλληλα να πειστεί να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Βέβαια, από την ΑΕΚ δεν κλείνουν και τις περιπτώσεις καθαρών φορ που έχουν. Ηδη, το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει για τις τελευταίες επαφές με τον Ντίαζ, αλλά και την περίπτωση του Ταρέμι. Ωστόσο, μολονότι πρόκειται για παίκτες με ικανότητες, φαίνεται πως ο Μπαχούι έχει τον πρώτο λόγο επειδή μπορεί να κάνει άλλες δουλειές, που κρίνονται πιο σημαντικές για την ΑΕΚ αυτήν τη στιγμή.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα