Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Προάγγελος νέας εποχής για την Ακαδημία

Σημαντικές αλλαγές στα τμήματα υποδομής ενόψει των καλοκαιρινών εξελίξεων

0

Σημαντικές αλλαγές εκ βάθρων ετοιμάζονται στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Από το καλοκαίρι, η Ενωση θα δουλέψει με νέο τρόπο, ώστε να είναι πλέον εφάμιλλη συλλόγων του εξωτερικού. Ηδη, έχετε ενημερωθεί για την ανάληψη της διεύθυνσης από τον Ακη Ζήκο, ενώ σημαντικό ρόλο θα έχει και ο Γιάννης Σαμαράς, με πολυετή θητεία στον Παναθηναϊκό. Τη διοίκηση του νέου εγχειρήματος θα έχει ο επιχειρηματίας  κ. Γρηγόρης Σαράντης.

Επί του παρόντος, η ΑΕΚ προχωρά σε μεταβατικό στάδιο ενόψει του νέου μοντέλου που θα λειτουργήσει από το καλοκαίρι. Υπεύθυνος σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Σταύρος Λέτσας, στον οποίο ο απελθών Μιχάλης Μητροτάσος παρέδωσε όλες τις εκθέσεις αξιολόγησης προπονητών, ποδοσφαιριστών, τα πάντα ώστε να διευκολύνει από την πλευρά του με όσες πληροφορίες θα ήθελαν οι νέοι υπεύθυνοι. Τα νέα δεδομένα επισημοποιήθηκαν και μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ.

«Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον έως και σήμερα τεχνικό διευθυντή της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, Μιχάλη Μητροτάσιο, ενόψει και του νέου μοντέλου αναδιοργάνωσης των τμημάτων υποδομής. Ταυτόχρονα ευχαριστεί τον κ. Μητροτάσιο για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία και τη συμβολή του στο πλάνο επανασύστασης της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας από το καλοκαίρι του 2013. Χρέη υπεύθυνου λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της ομάδας θα εκτελεί από σήμερα ο κ. Σταύρος Λέτσας.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχάλης Μητροτάσιος δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη συνεργασία μας αυτά τα χρόνια και τη δυνατότητα που μου έδωσαν ώστε να στηθεί το πλάνο λειτουργίας της Ακαδημίας της ΑΕΚ από το μηδέν και να φτάσει σταδιακά σε υψηλά επίπεδα οργάνωσης. Καταφέραμε να λειτουργήσουμε υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνολική καλλιέργεια των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας, αλλά και να προωθήσουμε ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα. Πιστεύω ότι στη συνέχεια αυτής της προσπάθειας θα υπάρξει ποιοτική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στον τομέα ανίχνευσης των νέων ταλέντων που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Εύχομαι καλή επιτυχία και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα