Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Πρέπει να κάνει ένσταση η ΑΕΚ; – Η απάντηση δική σας

Η «Ενωσίτικη κάλπη» βάζει στη δική σας κρίση όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες και ζητά την άποψη σας για το μείζον ερώτημα

73

Η φωτιά είχε «ανάψει» εδώ και μέρες. Πολυϊδιοκτησία, CAS, μπερδεμένες ιστορίες που ανακατώνουν συνεχώς την τράπουλα. Χθες, προστέθηκε ακόμα μια πτυχή. Πριν από την έναρξη του ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ο τέταρτος διαιτητής της συνάντησης φώναξε τους εκπροσώπους και των δυο ομάδων και τους ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία του ΠΑΟΚ, διότι ήταν ληγμένα τα δελτία υγείας.

Δεν ήταν ανανεωμένα όπως πρέπει και αυτό σύμφωνα με τον ΚΑΠ αφορά την κανονικότητα της συμμετοχής των παικτών με αυτό το πρόβλημα, που ήταν σχεδόν όλων των παικτών του ΠΑΟΚ.

Για την ΑΕΚ υπάρχει 48ωρο για υποβολή ένστασης. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν τήρησε τους κανόνες για τη διεξαγωγή ενός αγώνα, η ΑΕΚ μπορεί να αιτηθεί την κατακύρωση υπέρ της και την τιμωρία του αντιπάλου. Αυτό θα φέρει την ΑΕΚ στο στόχο του Champions League και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν τη διαδικασία. Στην αναμονή της απόφασης από την ΠΑΕ, εσείς μπορείτε να δώσετε τη δική σας εκτίμηση μέσα από την «Ενωσίτικη κάλπη».

 

Τι πιστεύετε πως πρέπει να κάνει η ΑΕΚ με το θέμα των δελτίων του ΠΑΟΚ;

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα