Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Πολιτών Πολιτεία: «Σας ευχαριστούμε από καρδιάς»

Ο συνδυασμός του νέου Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς του ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκαν

2

Η Νέα Φιλαδέλφεια χθες βράδυ, άλλαξε σελίδα με την εκλογή του Γιάννη Βούρου ως νέου Δημάρχου. Η νίκη του συνδυασμού Πολιτών Πολιτεία ήταν μεγάλη επί της Δύναμης Πολιτών του Άρη Βασιλόπουλου, παρότι ο Γιάννης Βούρος δήλωσε πως «δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, παρά μόνο πολίτες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας»!

Ο συνδυασμός Πολιτών Πολιτεία, εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας όλους εκείνους που τους ψήφισαν και τους βοήθησαν να αλλάξουν… σελίδα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού Πολιτών Πολιτεία:

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους 7.818 συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν το αύριο της πόλης.

Από την 1η Σεπτεμβρίου που αναλαμβάνουμε την διοίκηση του Δήμου είναι υποχρέωσή μας να δουλέψουμε με σχέδιο και μεθοδικότητα ώστε να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες σας.

Από την 1η Σεπτεμβρίου προχωράμε όλοι μαζί. Για εμάς δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Για εμάς υπάρχουν μόνο οι γειτονιές μας, η πόλη μας, ο Δήμος μας.

Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όλους τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Μακριά από διχασμούς, πολωτικό κλίμα, έριδες και ανούσιες αντιπαραθέσεις.

Με συνεργατικό πνεύμα, συνεννόηση και σκληρή δουλειά οφείλουμε να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας άμεσα.

Υγ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλους τους εθελοντές του συνδυασμού μας “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία”. Χωρίς την δική τους συνεισφορά δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα