Τον ήθελε, τον κράτησε

Επί εβδομάδες αποτέλεσε κακούγουστο σίριαλ που δημιουργούσε ζητήματα που δεν υπήρχαν. Η ΑΕΚ ήθελε τον Ανταμ Τζανετόπουλο, ο 21χρονος διεθνής άσος ήθελε την ΑΕΚ και δεν υπήρχε κανένας λόγος για να υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους. Όταν ανέβαλε δράση ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Επί εβδομάδες αποτέλεσε κακούγουστο σίριαλ που δημιουργούσε ζητήματα που δεν υπήρχαν. Η ΑΕΚ ήθελε τον Ανταμ Τζανετόπουλο, ο 21χρονος διεθνής άσος ήθελε την ΑΕΚ και δεν υπήρχε κανένας λόγος για να υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους. Όταν ανέβαλε δράση ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ήταν θέμα χρόνου να τα βρει σε όλα με τον Τζανετόπουλο και ο νεαρός άσος να επεκτείνει μέχρι το 2020 τη συνεργασία του με την Ενωση.
Ο Μελισσανίδης ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση. Επί μέρες είχαν υπάρξει κινήσεις, αλλά χθες υπήρξε η καθοριστική συνάντηση μεταξύ του «τίγρη» και του παίκτη. Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά της ώρας, για να υπάρξει συμφωνία σε όλα. Ο Τζανετόπουλος κατάλαβε πως το συμφέρον του ήταν να ανανεώσει με την ΑΕΚ, όπου τον πιστεύουν και θα έχει ιδανικό περιβάλλον για να εξελιχθεί.
Η τυπική σφραγίδα στη συμφωνία έπεσε σήμερα το μεσημέρι, παρόντος και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Αλέξη Δέδε, που φρόντισε για τις λεπτομέρειες των συμβολαίων. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και ο Τζανετόπουλος έδειχνε πολύ ικανοποιημένος από τη νέα συμφωνία, που του εξασφαλίζει εξαιρετικούς όρους στο συμβόλαιο και παρουσία σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου.

Δείτε επίσης

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου που μετέφερε οπαδούς του ΑΠΟΕΛ

Λόγω μηχανικού προβλήματος το αεροπλάνο που μετέφερε τους οργανωμένους οπαδούς των Κύπριων, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση