Τον «έφτιαξε» και τον «έδεσε» με ρήτρα 10 εκατ. ευρώ

Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, πως όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναλαμβάνει μία υπόθεση, η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη. Ειδικά μάλιστα εάν αφορά κάποιον ποδοσφαιριστή που αποτελεί προσωπική «καψούρα» το

Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, πως όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναλαμβάνει μία υπόθεση, η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη. Ειδικά μάλιστα εάν αφορά κάποιον ποδοσφαιριστή που αποτελεί προσωπική «καψούρα» του. Ο Ανταμ Τζανετόπουλος είναι παίκτης που αρέσει πολύ στον «τίγρη» και ήταν θέμα χρόνου να φέρει την κατάσταση στο σημείο που έπρεπε.
Αν και στη διάρκεια της χρονιάς υπήρξαν διάφορα επεισόδια σε ένα σίριαλ που έτεινε να γίνει κακόγουστο, το σημαντικό είναι το χάπι εντ. Όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr, η συμφωνία επιτεύχθηκε σε συνάντηση των δύο που υπήρξε την Τετάρτη και χθες επικυρώθηκε με την υπογραφή των συμβολαίων. Ο Μελισσανίδης ενθουσίασε τον 21χρόνο άσο, που ένιωσε πόσο σημαντικός είναι για την ΑΕΚ.
Ενδεικτική της εμπιστοσύνης προς τον Τζανετόπουλο είναι και η ρήτρα που τοποθετήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό ορίστηκε σε 10 εκατ. ευρώ. «Εγώ σου εγγυώμαι, πως αν έρθει μια καλή πρόταση για εσένα και για την ομάδα, δεν θα ζητήσουμε αυτό το ποσό», είπε ο Μελισσανίδης. Ο Τζανετόπουλος – που θα λάβει για τα τρεισήμισι χρόνια ποσό που θα αγγίζει τις 800.000 ευρώ – κατάλαβε πως στην ΑΕΚ θα έχει παρόν, μέλλον και όσα χρειάζεται για να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Δείτε επίσης

Πάει Μιλάνο για ιατρικά και υπογραφές με Ίντερ ο Έρικσεν

Θα γίνει το τρίτο απόκτημα της ομάδας του Αντόνιο Κόντε με... άρωμα Premier League μετά τους Άσλεϊ Γιανγκ και Βίκτορ Μόουζες.