Απορρίφθηκε το αίτημα ΠΑΟΚ, Ξάνθης στο ΣτΕ!

Τον δρόμο προς την… κανονική διαδικασία έδειξε το ΣτΕ

Το ΣτΕ δείχνει τον δρόμο για την κανονική εκδίκαση συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ, Ξάνθης αφού απέρριψε τα αιτήματα των δύο ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε το αίτημα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης να παγώσει προσωρινά η πειθαρχική διαδικασία σε Σούπερ Λιγκ, ΕΠΟ για το θέμα της συνιδιοκτησίας.

Μια απόφαση που δείχνει πως η σύνθεση της ΕΕΑ αλλά και το πόρισμα της είναι καθόλα νόμιμη. Γιατί και οι δύο ομάδες βάσισαν τα επιχειρήματα τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο το ΣτΕ ήταν ξεκάθαρα με την απόφαση που έβγαλε, όπως λένε και οι τελευταίες πληροφορίες.

Μετά από αυτό όλα θα αναμένεται να προχωρήσουν κανονικά αναφορικά με τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Αναμένεται από βδομάδα να βγει η απόφαση του πειθαρχικού της Σούπερ Λιγκ. Όπου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Βέβαια η υπόθεση είναι δεδομένο πως θα φτάσει στο διαιτητικό της ΕΠΟ. Το οποίο και θα βγάλει την τελική απόφαση.

Να σημειωθεί πως με βάση τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ. Όταν υπάρχει κοινός ιδιοκτήτης σε δύο ή και περισσότερες ομάδες, που αγωνίζονται στο ίδιο πρωτάθλημα, τότε αυτές υποβιβάζονται. Η απόφαση του ΣτΕ ήρθε μια μέρα μετά τα όσα έγιναν στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ.

Δείτε επίσης

Τα… έλεγε ο Μπαλοτέλι: «Όταν η Λίβερπουλ πάρει πρωτάθλημα, θα έρθει το τέλος του κόσμου»

Ο τρελό-Ιταλός είχε κάνει μια μεγάλη... προφητεία