Το…λουκουμάκι του Γιακουμάκη

Υπάρχουν ματς που γράφουν ιστορία. Γκολ που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη. Στη μαγική πορεία της ΑΕΚ προς το πρωτάθλημα του 2018, εκείνο που άλλαξε τον ρου των πραγμάτων, ήταν το…λουκουμάκι του Γιακουμάκη

Υπάρχουν ματς που γράφουν ιστορία. Γκολ που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη. Στη μαγική πορεία της ΑΕΚ προς το πρωτάθλημα του 2018, εκείνο που άλλαξε τον ρου των πραγμάτων, ήταν το…λουκουμάκι του Γιακουμάκη. Η απίστευτη ανατροπή, η μεγάλη νίκη που ξέρανε το λιμάνι, με το γκολ του Κρητίκαρου στις καθυστερήσεις. Δεν είναι τυχαίο, πως αυτό το ματς και η γκολάρα του Γιακουμάκαρου, αναδείχθηκε από εσάς πρώτη και με τεράστια διαφορά στη δημοσκόπηση της «Ενωσίτικης κάλπης» για το παιχνίδι σταθμός της σεζόν με το εκπληκτικό 76%.

Δεύτερη επιλογή σας, ήταν και πάλι νίκη επί του Ολυμπιακού. Το τρίμπαλο και η ανατροπή με 3-2 στο ΟΑΚΑ, πήρε το 16% των επιλογών σας. Στο 3% έφτασε η ισοπαλία στην Τούμπα που τελείωσε το πρωτάθλημα (ματς που κατακυρώθηκε στην ΑΕΚ μετά την είσοδο παραγόντων του ΠΑΟΚ), ενώ 2% πήρε το πέρασμα από τη Νέα Σμύρνη στο ματς που λαβώθηκε ο Μάνταλος. Στο 2% έφτασε και η νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ από 1% πήραν τα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό (η τριάρα στο ΟΑΚΑ και το μπάζερ μπίτερ του Λιβάγια στη Λεωφόρο).

Δείτε επίσης

Με Πο και Γούτα άρχισε η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει ΑΕΚ

Οι παίκτες του Ατρομήτου επέστρεψαν στις προπονήσεις