Τι έδειξε η τελευταία επαφή της ΑΕΚ με τον Χολτσχάουζερ

Δύσκολα θα υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών μετά τις τελευταίες συζητήσεις

Εδώ και αρκετούς μήνες στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, ακούγεται το όνομα του αρχηγού της Αούστρια Βιέννης, Ράφαελ Χολτσχάουζερ, χωρίς οι δύο πλευρές να έχουν κάνει ουσιαστικές κουβέντες για το αν θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελευταία συζήτηση που έγινε μεταξύ αξιωματούχου της Ένωσης και του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή βγήκαν… οριστικά συμπεράσματα και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου υπάρχει φινάλε στο «φλερτ» ΑΕΚ – Χολτσχάουζερ που δεν είναι ευτυχές.

Οι Αυστριακοί υποστηρίζουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας, λίγο μετά το Πάσχα, επικοινώνησαν με τον αρχηγό της Αούστρια, έφτασαν τη συζήτηση στο ουσιαστικότερο κομμάτι, δηλαδή στην πρόταση, αλλά αυτά που άκουσε ο 25χρονος δεν τον ικανοποίησαν ως προς το οικονομικό σκέλος.

Καμία συμφωνία, λοιπόν, κι όπως όλα δείχνουν καμία συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα, το οποίο περισσότερο… έσπρωξε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με το Instagram του και ο κόσμος της ΑΕΚ, παρά ο «κιτρινόμαυρος» οργανισμός.

Η εξέλιξη αυτή μάλιστα έκανε τους ανθρώπους της Αούστρια να χαρούν τόσο πολύ, διαμηνύοντας προς τα Μέσα ότι παρά τη διάθεση του ποδοσφαιριστή να τους εγκαταλείψει, αυτοί θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στην ομάδα! Κάτι τέτοιο δεν το περίμενε κανείς η αλήθεια είναι.

Ο Χολτσχάουζερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας της οποίας ηγείται και οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν ηρεμήσει όσον αφορά τις μεταξύ τους κόντρες λίγο μετά τα Χριστούγεννα.

Από τη μεριά του ποδοσφαιριστή, πάντως, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακόμη δεν υπάρχει τελική απόφαση για το μέλλον. Όλα λένε θα κριθούν το πρώτο δεκαήμερο του Μάη.

Δείτε επίσης

Δίπλα στην αγαπημένη του ΑΕΚ και ανάμεσα στον κόσμο ο Παύλος Παπαϊωάννου (ΦΩΤΟ)

Είδε την αγαπημένη του ΑΕΚ ο Παύλος Παπαϊωάννου