Τελευταία Νέα

Τεχνικός της Μόντερει: «Θύμωσα πάρα πολύ με τον Κλοπ»

Δίνεται συνέχεια στον… τσακωμό

Πριν μερικές βδομάδες η λογομαχία μεταξύ του Γιούργκεν Κλοπ και του προπονητή της Μοντερέι, Αντόνιο Μοχάμεντ, έγινε… viral.

Λίγο πριν το τέλος του ημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ο δεύτερος ζήτησε τη δεύτερη κίτρινα κάρτα του Γκόμεζ. Ο Κλοπ εξεγέρθηκε και ο Μοχάμεντ τον προέτρεψε με λίγα λόγια να παλέψουν μετά τη λήξη του ματς έξω από το γήπεδο.

Ο Μοχάμεντ έδωσε συνέντευξη στο Enganche και δήλωσε: «Ο Κλοπ ζητούσε συνέχεια κίτρινες κάρτες για τους ποδοσφαιριστές μας επειδή νόμιζε πως χτυπάμε τον Σαλάχ όλη την ώρα».

«Μόλις εγώ ζήτησα μια κάρτα για έναν από τους ποδοσφαιριστές του, μου έβγαλε έξω τη γλώσσα σαν ενα μ***ι. Όταν το είδα αυτό γέλασα στην αρχή αλλά στη συνέχεια θύμωσα πάρα πολύ και έγινα το δόλωμα του. Βγήκα η γειτονιά από μέσα μου και έχασα όλη την κομψότητα και την ηρεμία μου» σημείωσε και κατέληξε.

«Τώρα αν πρέπει να σας πω τι του είπα εκείνη την ώρα… Δεν μπορώ να θυμηθώ, γιατί σκέφτηκα πως αν τον έβριζα στα αγγλικά δεν θα ήμουν ο εαυτός μου. Λοιπόν νομίζω πως του είπα «Της μάνας σου το μ***ι, ποιος νομίζεις πως είσαι».

Δείτε επίσης

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Ιμπραΐμοβιτς!

Ο Σουηδός θρύλος και επιθετικός της Μίλαν λόγω της πανδημίας βρίσκεται στην πατρίδα του, ωστόσο …