Συνελήφθη o Κριστόφ Ενροτό για ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ στο Βέλγιο o ατζέντης συνελήφθη για υποθέσεις που αφορούν ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό μάνατζερ, Κριστόφ Ενροτό, που στην Ελλάδα έγινε γνωστός ως ο εκπρόσωπος του Κέβιν Μιραλάς, καθώς σύμφωνα με το «vrt.be» συνελήφθη στο Μονακό το πρωί της Τετάρτης. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία του Βελγίου, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ που είχαν ήδη κυκλοφορήσει και έκαναν λόγο για τη σύλληψη του μάνατζερ, ο οποίος μεταξύ άλλων εκτός από τον Κέβιν Μιραλάς έχει στο «ρόστερ» του παίκτες όπως ο Τιμπό Κουρτουά, ο Γιανίκ Καράσκο.

Εκτός του Ενροτό έχει συλληφθεί στη Λιέγη άλλο ένα άτομο. Πρόκειται για τον Κριστόφ Σενιό, γαμπρό του και συνεργάτη του. Πρόκειται για το δεύτερο… κύμα της επιχείρησης που είχε γίνει τον περασμένο Απρίλιο στα γραφεία της Άντερλεχτ και της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Βελγίου.

Ο Ενροτό συνελήφθη στο Μονακό και κρατείται. Παρών είναι και εκπρόσωπος των βελγικών αρχών.  «Οι συλλήψεις αφορούν πρωτίστως δραστηριότητες ξεπλύματος χρήματος και διαφθοράς σε ό,τι αφορά μεταγραφές ποδοσφαιριστών» αναφέρετεται στην ανακοίνωση της βεγλικής Εισαγγελίας.

Δείτε επίσης

Πρόεδρος Αιγάλεω: «Η οργή ξεχειλίζει, στην επόμενη αδικία θα υπάρξουν θύματα»

Δείτε τις δηλώσεις του Άρη Παλτόγλου, πρόεδρο της ομάδας του Αιγάλεω