Στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας πιθανολογείται η άφιξη του Λάζοβιτς

Για την ΑΕΚ απέμεινε μόνο ένα βήμα για την ολοκλήρωση της – εφιαλτικής – αγωνιστικής περιόδου και το πρώτο σκαλοπάτι για την επιστροφή. Για τον Ντάνκο Λάζοβιτς υπολείπονται δύο παιχνίδια για να διεκδικήσει τον τίτλο με την Παρτιζάν και να ολοκληρώσει τη δική του επιστροφή σε υψηλό επίπεδο

lazovicΓια την ΑΕΚ απέμεινε μόνο ένα βήμα για την ολοκλήρωση της – εφιαλτικής – αγωνιστικής περιόδου και το πρώτο σκαλοπάτι για την επιστροφή. Για τον Ντάνκο Λάζοβιτς υπολείπονται δύο παιχνίδια για να διεκδικήσει τον τίτλο με την Παρτιζάν και να ολοκληρώσει τη δική του επιστροφή σε υψηλό επίπεδο. Και έπειτα, όλα δείχνουν πως θα είναι ορθάνοιχτος ο δρόμος για τον ερχομό του 31χρονου Σέρβου στην Αθήνα και τη συμφωνία μεταγραφής στην Ενωση.

Στην Σερβία απομένουν δύο αγωνιστικές με την πρώτη να είναι προγραμματισμένη για σήμερα και την δεύτερη για την Κυριακή. Ωστόσο, στη χώρα επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα και είναι εξαιρετικά πιθανό να ματαιωθεί η αγωνιστική. Αυτό θα σημάνει πως η ολοκλήρωση της σεζόν θα μετατεθεί κατά λίγες ημέρες και πιθανότατα θα κλείσει την επόμενη Τετάρτη. Επειτα από το φινάλε της σεζόν, ο Λάζοβιτς θα είναι και τυπικά ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στην ΑΕΚ έχουν γνωστοποιήσει προς την πλευρά του Λάζοβιτς πως ενδιαφέρονται για συνεργασία. Αυτό που απομένει είναι η τελική έγκριση της πρότασης, την οποία επεξεργάζεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος και θα έχει το οκ των Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς. Φαίνεται πάντως, πως έχει προλειανθεί το έδαφος, υπάρχει σημαντική προεργασία και είναι πολλές οι πιθανότητες για άμεση συμφωνία.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δείτε επίσης

Ο Μπαπέ ζητά δικαιοσύνη για την δολοφονία Φλόιντ (ΦΩΤΟ)

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Κιλιάν Μπαπέ πήρε θέση δημόσια για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ