Τελευταία Νέα

Συνάντηση Μελισσανίδη με τους συνεργάτες για τα επόμενα βήματα στην «Αγιά Σοφιά»

Η ατζέντα του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τέθηκε επί τάπητος από τον Μελισσανίδη και τους ανθρώπους της Δικέφαλος 1924, συζητώντας για τις επόμενες κινήσεις που αναμένεται να γίνουν

gipedo4Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται και πάλι μια στασιμότητα στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, ιδιαίτερα μετά την επίσημη πλέον απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την απόρριψη των δύο προσφυγών του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και ορισμένων κατοίκων της περιοχής. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας που έχει αναλάβει την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς» συνεχίζουν πάντως σε σταθερή βάση τόσο τις επαφές τους με τους ανθρώπους της κυβέρνησης, όσο και τις μεταξύ τους συναντήσεις, με σκοπό να εξετάσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν στο άμεσο μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό χθες υπήρξε συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους συνεργάτες του με μοναδικό θέμα συζήτησης όλα όσα συνέβησαν (και δε συνέβησαν) το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Όπως ήταν λογικό για μια ακόμα φορά έγινε λόγος για κωλυσιεργία απ’ την πλευρά της κυβέρνησης, κάτι όμως απολύτως λογικό για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, από τη στιγμή που προέχει να βρεθεί μια λύση με την επόμενη μέρα της χώρας.

Από την πλευρά της ΑΕΚ τα πάντα είναι έτοιμα και αυτό που περιμένουν είναι πλέον να βγει από το υπουργείο σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων, ώστε στη συνέχεια με την οικοδομική άδεια να αρχίσουν τα έργα. Στην Δικέφαλος 1924 γνωρίζουν καλά ότι η συγκεκριμένη χρονική περίοδος δεν ευνοεί την επιτάχυνση των διαδικασιών, αλλά είναι αποφασισμένοι το επόμενο χρονικό διάστημα να κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους για να πιέσουν τους αρμόδιους υπουργούς ώστε να μη χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.

Δείτε επίσης

Ζιρού σε Μπενζεμά: «Εγώ το… go kart είμαι θριαμβευτής σε Παγκόσμιο Κύπελλο»

Αποστόμωσε τον Μπενζεμά ο φορ της Τσέλσι