Ρεπόρτερ Βαλένθια που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό: «Ένα απλό κρύωμα είναι»

Ο 44χρονος ρεπόρτερ της Βαλένθια επέστρεψε στην Ισπανία θετικός στον κορονοϊό μετά το ματς κόντρα στην Αταλάντα, αλλά δήλωσε ότι βρίσκεται σε τέλεια κατάσταση

Ο 44χρονος ρεπόρτερ της Βαλένθια επέστρεψε στην Ισπανία θετικός στον κορονοϊό μετά το ματς κόντρα στην Αταλάντα, αλλά δήλωσε ότι βρίσκεται σε τέλεια κατάσταση, σαν να περνάει απλά κρυολόγημα.

Η αναμέτρηση της Αταλάντα με την Βαλένθια στο «Σαν Σίρο» για το Champions League την περασμένη εβδομάδα, διεξάχθηκε λίγες μέρες μετά το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Ιταλία.

Στην διάρκεια κλιμάκωσης των κρουσμάτων στην γειτονική χώρα, θύμα έπεσε και ένας δημοσιογράφος που ακολούθησε τις Νυχτερίδες για το ματς κόντρα στους Μπεργκαμάσκι και επέστρεψε στην Ισπανία θετικός στον ιό.

Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος έκανε δηλώσεις στα εγχώρια media και ανέφερε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας εμφανίσει τα συμπτώματα εποχικού κρυολογήματος:

«Είμαι τέλεια. Έχω συμπτόματα κρυολογήματος, αλλά τίποτα παραπάνω. Είμαι καλά, έχω μείνει ήρεμος και δέχομαι κάθε φροντίδα. Πήγα από ευθύνη στον γιατρό για να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις. Χθες δεν πήγα στην δουλειά, ειλικρινά, όμως, η κατάσταση μου δεν θα με εμπόδιζε να πάω, απλά ακολούθησα υπεύθυνα τις διαδικασίες. Μην ανησυχήσει κανείς, είμα μια χαρά», ήταν το μήνυμα του 44χρονου ρεπόρτερ.

Δείτε επίσης

Μέχρι 4 εκατ. ευρώ το μπάτζετ του Παναθηναϊκού την επόμενη χρονιά

Δεν θα κάνουν ανοίγματα οι «πράσινοι»