Ράμα και Μούργκα δεν εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες

Η μία μετά την άλλη χάνονται οι ευκαιρίες για τους Ρενάλντο Ράμα και Έντιν Μούργκα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν ούτε στο Πέραμα

rama mourga Ράμα Μούργκα ΑΕΚΗ μία μετά την άλλη χάνονται οι ευκαιρίες για τους Ρενάλντο Ράμα και Έντιν Μούργκα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν ούτε στο Πέραμα.

Θα περίμενε κανείς ειδικά απ’ τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι το προηγούμενο καλοκαίρι αποτελούσαν κατά κάποιο τρόπο «στοιχήματα» για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, να κάνουν τη διαφορά στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής, αφού περίμεναν πως και πως να τους δοθεί η δυνατότητα απ’ τον Τραϊανό Δέλλα να φορέσουν τη φανέλα της Ένωσης. Δεν τα έχουν καταφέρει. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Ράμα, παρά το ότι έχει σκοράρει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις το νικητήριο γκολ του δικεφάλου, κατά τη διάρκεια των αγώνων υποπίπτει σε πολλά λάθη, κρατάει τη μπάλα περισσότερο απ’ όσο πρέπει, με αποτέλεσμα να μη βοηθάει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Στο Πέραμα, ελλείψει επιθετικών, αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Ίδια εικόνα είχε και ο Μούργκα. Έπαιξε ως δεξί εξτρέμ, αλλά με δυσκολία μπορεί να θυμηθεί κανείς κάποια ολοκληρωμένη, σωστή ενέργειά του. Μοναδική δικαιολογία για τους δύο, όπως και για τους υπόλοιπους, μπορεί να αποτελέσει ο κακός αγωνιστικός χώρος, αλλά έτσι είναι η κατάσταση σε πολλά γήπεδα της Γ’ Εθνικής και είναι δεδομένο πλέον ότι οι ευκαιρίες τελειώνουν.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

Δείτε επίσης

Κρέμασε τα παπούτσια ο Λαβέτσι

Την απόφαση του να σταματήσει ο ποδόσφαιρο ανακοίνωσε ο Εσεκιέλ Λαβέτσι