«Ψημένος» για την ΑΕΚ ο Λάζοβιτς

Ο Σέρβος εμφανίζεται θετικός για την ΑΕΚ και μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για τη μεταγραφή του από την Τζένοα

Η περίπτωση του Ντάρκο Λάζοβιτς που εμφανίστηκε εσχάτως στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ για τη θέση του ακραίου επιθετικού, δείχνει πόσο ψηλά στοχεύει η ΑΕΚ για τη θέση. Παίκτες όπως ο Ερνάνι ή ο Λάζοβιτς είναι από εκείνους που κρίνεται πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αλλά επειδή ακριβώς πρόκειται για παίκτες μεγάλης ποιότητας, είναι λογικό πως η προοπτική απόκτησης τους εμφανίζει σημαντικές δυσκολίες.

Σημαντικό ρόλο πάντως στις εξελίξεις θα καθορίσει η στάση του παίκτη. Πληροφορίες από τη Σερβία που φαίνεται πως εστιάζουν κοντά στο περιβάλλον του 27χρονου άσου, τον εμφανίζουν θετικό στην προοπτική να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Γιατί βέβαια, τώρα δεν είναι η ομάδα που ερχόταν και βρισκόταν στη Β’ Εθνική, αλλά ένα κλαμπ που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ μπορεί να συζητήσει στη βάση απόκτησης του Λάζοβιτς ως δανεικού με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι. Εχει συμβόλαιο με την ομάδα της Γένοβας μέχρι το 2020, αλλά φέτος έχει μόνο οκτώ συμμετοχές. Κατά κάποιες πηγές, η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη μια πρώτη κρούση προς τους Ιταλούς, ώστε να διαπιστώσει αν και πως μπορεί να υπάρξει συμφωνία.

Δείτε επίσης

Ο Σαββίδης τα έβαλε και με τον ΠΣΑΤ!

Ο μικρός Σαββίδης δεν άντεξε και... πέταξε το «καρφί» του