Τελευταία Νέα

Ψαριανός: «Κάναμε πολλά λάθη, ξαναγύρισαν οι Μεσσίες»

Στα επαγγέλματα του Ψαριανού, θα απαντούσες πολιτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, τα είπαμε αυτά. Από ιδιότητες όμως, υπάρχουν κι άλλες και πολύ σημαντικές. Πρώτα απ’ όλα, ΑΕΚτζής

Στα επαγγέλματα του Ψαριανού, θα απαντούσες πολιτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, τα είπαμε αυτά. Από ιδιότητες όμως, υπάρχουν κι άλλες και πολύ σημαντικές. Πρώτα απ’ όλα, ΑΕΚτζής.

“Είχα διαρκείας 20 χρόνια, με τα ξαδέρφια, τους φίλους μου. Πηγαίναμε στο θρυλικό ‘Νίκος Γκούμας’ θεός σχωρέστο, στην 19, αργότερα στην 21 και μετά στο ΟΑΚΑ, μέχρι πριν 3 χρόνια. Θα γυρίσουμε και στα γήπεδα κάποια στιγμή. Είχα και δελτίο στην ΑΕΚ αλλά δεν ήμουν εγώ για προπονήσεις και τέτοια, δεν ήμουν πολύ του προγράμματος”.

“Ήμουν εκ των πρωτεργατών της ‘Ενωσης 1924’, μιας κίνησης που κάναμε πολλοί άνθρωποι, μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη και πολλούς ακόμη επωνύμους και καλλιτέχνες. Δουλέψαμε πάρα πολύ, ξεκίνησε πολύ καλά, με ενθουσιασμό, ως μια αυτοδιαχειριζόμενη εταιρεία λαϊκής βάσης, για να πάρει την ΑΕΚ στα χέρια της όταν αυτή βυθιζόταν. Δυστυχώς κάναμε πολλά λάθη και φύγαμε λίγο από την πορεία που είχαμε χαράξει για μια εταιρεία πραγματικά λαϊκής βάσης, πράγματα τα οποία αντικειμενικά στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολα. Αλλού δοκιμάστηκε και πέτυχε, εδώ δεν γίνεται, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Ξαναγύρισαν οι Μεσσίες, σε όλες τις ελληνικές ομάδες”.

“Πέρασε την περιπέτειά της, στη Γ’ και τη Β’ εθνική, επέστρεψε, μηδένισαν και τα χρέη. Με μερικές απλές επιχειρηματικές κινήσεις μπορεί να γίνει μια αξιοπρεπής σοβαρή ομάδα. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει, όχι να είναι να πρωταθλήτρια. Να χαίρομαι να βλέπω ποδόσφαιρο, όπως παλιά, που πηγαίναμε στο γήπεδο και δεν μας ενδιέφερε αν κερδίζαμε ή χάναμε, χαιρόμασταν μπάλα. Αν και χάναμε δύσκολα τότε, μόνο με οργανωμένα κόλπα. Ελπίζω το ελληνικό ποδόσφαιρο να αρχίσει να μοιάζει λίγο με το ευρωπαϊκό, όπως και με τη χώρα, είναι αναλογικά το ίδιο. Νομίζω πάντως ότι οι διαφορές μας σιγά-σιγά αμβλύνονται και μπορούμε κάποια στιγμή να συνεννοηθούμε και να κάνουμε και το ποδόσφαιρο και τη χώρα καλύτερα, να γίνουμε επιτέλους μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα”.

Πηγή: oneman.gr

Δείτε επίσης

Κορωνοϊός: Ο πρόεδρος της FA χτυπά καμπανάκι κινδύνου!

O πρόεδρος της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τόνισε πως όλες οι πλευρές πρέπει να συνεργαστούν