Πρωτάθλημα στα γήπεδα και μόνο

Το αίτημα της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής. Αναστολή των πρωταθλημάτων ωσότου ολοκληρωθούν οι δικαστικές εκκρεμότητες, ώστε να ξέρει η κάθε ομάδα για τι παίζει

Το αίτημα της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής. Αναστολή των πρωταθλημάτων ωσότου ολοκληρωθούν οι δικαστικές εκκρεμότητες, ώστε να ξέρει η κάθε ομάδα για τι παίζει. Αίτημα που δεν έγινε δεκτό, αν και φάνηκε πως είχε απήχηση. Είναι χαρακτηριστικό, πως το 47% όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση της «Ενωσίτικης κάλπης», θεωρούσαν πως είναι αναγκαία συνθήκη για να διατηρηθούν στοιχειώδεις κανόνες ισονομίας. Κοντά σε αυτούς πρέπει να προστεθεί και το 9% που το θεωρούσε ως μοναδική επιλογή για να μη χαθεί η μπάλα.

Βέβαια, υπήρξε σημαντικό ποσοστό – που έφτασε στο 31% – που έδειξε να αδιαφορεί για όσα συμβαίνουν στα δικαστήρια και εκτιμά πως η ΑΕΚ πρέπει να πάρει τη νίκη στην Τούμπα και να κάνουν ό,τι θέλουν. Από την άλλη, με ποσοστό 8% υπήρξε η άποψη πως δεν θέλουν να στεναχωρήσουν την εκλογική τους πελατεία και δεν πρόκειται να αναλάβουν ευθύνες, ενώ το 4% έδειξε να αντιμετωπίζει επιφυλακτικά την κατάσταση, δεδομένου πως στην Ελλάδα το λογικό δεν τηρείται πάντα.

Δείτε επίσης

Με Πο και Γούτα άρχισε η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει ΑΕΚ

Οι παίκτες του Ατρομήτου επέστρεψαν στις προπονήσεις