Προσπαθεί συνεχώς ο Δέλλας να βελτιώσει τις τακτικές αδυναμίες που έχει ο Φαγιέ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ
Ο Αμπλαγιέ Φαγιέ αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την ΑΕΚ και τον Δέλλα. Παίκτης με σωματοδομή και φυσικά προσόντα που εντυπωσιάζουν, που γεμίζει τη μεσαία γραμμή

faye-labropoulos-platellas-φαγιε-λαμπροπουλος-πλατελλαςΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Ο Αμπλαγιέ Φαγιέ αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την ΑΕΚ και τον Δέλλα. Παίκτης με σωματοδομή και  φυσικά προσόντα που εντυπωσιάζουν, που γεμίζει τη μεσαία γραμμή με την παρουσία του, αλλά δεν έχει δουλέψει στην τακτική που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Και ειδικά για τη θέση του αμυντικού μέσου, που είναι «κλειδί» στη λειτουργία μίας ομάδας. Γι’ αυτό τον λόγο, ο Δέλλας έχει πάρει από…κοντά τον Σενεγαλέζο και του δίνει συνεχώς συμβουλές για τον τρόπο που θα κινείται.

Είναι ξεκάθαρο, πως από την ανταπόκριση που θα δείξει ο Φαγιέ στις απαιτήσεις της ΑΕΚ, θα καθοριστεί εν πολλοίς και αν θα υπάρξει μεταγραφική κίνηση για αμυντικό χαφ. Ο Δέλλας προσπαθεί να «χαλιναγωγήσει» τον Φαγιέ. Να κάνει σίγουρα κοντρόλ, να μην «πουλά» μπάλες, να βρίσκει λύσεις στην ανάπτυξη. Διαδικασία δύσκολη, καθώς ο Φαγιέ δείχνει πως τόσα χρόνια έπαιζε με το ένστικτο και πολλές φορές κινείται εκεί που πηγαίνει και η μπάλα.

Δείτε επίσης

Πάει Μιλάνο για ιατρικά και υπογραφές με Ίντερ ο Έρικσεν

Θα γίνει το τρίτο απόκτημα της ομάδας του Αντόνιο Κόντε με... άρωμα Premier League μετά τους Άσλεϊ Γιανγκ και Βίκτορ Μόουζες.