Προσπαθεί συνεχώς ο Δέλλας να βελτιώσει τις τακτικές αδυναμίες που έχει ο Φαγιέ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ
Ο Αμπλαγιέ Φαγιέ αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την ΑΕΚ και τον Δέλλα. Παίκτης με σωματοδομή και φυσικά προσόντα που εντυπωσιάζουν, που γεμίζει τη μεσαία γραμμή

faye-labropoulos-platellas-φαγιε-λαμπροπουλος-πλατελλαςΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Ο Αμπλαγιέ Φαγιέ αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την ΑΕΚ και τον Δέλλα. Παίκτης με σωματοδομή και  φυσικά προσόντα που εντυπωσιάζουν, που γεμίζει τη μεσαία γραμμή με την παρουσία του, αλλά δεν έχει δουλέψει στην τακτική που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Και ειδικά για τη θέση του αμυντικού μέσου, που είναι «κλειδί» στη λειτουργία μίας ομάδας. Γι’ αυτό τον λόγο, ο Δέλλας έχει πάρει από…κοντά τον Σενεγαλέζο και του δίνει συνεχώς συμβουλές για τον τρόπο που θα κινείται.

Είναι ξεκάθαρο, πως από την ανταπόκριση που θα δείξει ο Φαγιέ στις απαιτήσεις της ΑΕΚ, θα καθοριστεί εν πολλοίς και αν θα υπάρξει μεταγραφική κίνηση για αμυντικό χαφ. Ο Δέλλας προσπαθεί να «χαλιναγωγήσει» τον Φαγιέ. Να κάνει σίγουρα κοντρόλ, να μην «πουλά» μπάλες, να βρίσκει λύσεις στην ανάπτυξη. Διαδικασία δύσκολη, καθώς ο Φαγιέ δείχνει πως τόσα χρόνια έπαιζε με το ένστικτο και πολλές φορές κινείται εκεί που πηγαίνει και η μπάλα.

Δείτε επίσης

Επίσημα στη Φιορεντίνα ο Ριμπερί!

Τεράστια μεταγραφή για τους Βιόλα

One comment

  1. Το πως προπονούνται οι παίκτες στις μικρότερες κατηγορίες και το τι δουλειά γίνεται στην τακτική από τις ακαδημίες ακόμα είναι ένα τεράστιο θέμα και πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
    Αν παρατηρήσουμε, οι πιο πολλές οδηγίες που δίνει ο Δέλλας στους παίκτες στο Πήλιο αφορούν θέματα τακτικής και τεχνικές που ΗΔΗ θα έπρεπε να είχαν, ανεξαρτήτως κλάσεως και ηλικίας. Δυστυχώς.
    Πότε έγινε ουσιαστική συζήτηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο?
    Πότε οι παράγοντες άφησαν τους προπονητές να δουλέψουν όπως πρέπει?
    Όλοι είναι της λογικής του «να κερδάμε ρε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *