Πρόεδρος Νάπολι για Μανωλά: «Υπάρχει πρόβλημα με το χαρακτήρα του»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις τόνισε πως τον προβληματίζει ο χαρακτήρας του Κώστα Μανωλά

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/06) σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας και ένα από τα θέματα που ρωτήθηκε ήταν το ενδιαφέρον ή μη της ομάδας του για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα.

Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι στη συνέντευξη του υποστήριξε πως όντως ο Μανωλάς είναι μια περίπτωση που εξετάζεται ως αντικαταστάτη του Αλμπιόλ και πρόσθεσε πως τον απασχολούν δυο πράγματα τα οποία βάζουν φρένο στη μεταγραφή του από τη Ρόμα.

Το ένα είναι ο χαρακτήρας του Έλληνα αμυντικού και το δεύτερο η τιμή πώλησης του!

Χαρακτηριστικά απάντησε σε ερώτηση για το αν ο Μανωλάς είναι στη μεταγραφική λίστα της Νάπολι:

«Δουλεύουμε πάνω σε αυτό επειδή ο Αλμπιόλ έχει εκφράσει την επιθυμία του να μη συνεχεία στη Νάπολι. Σήμερα υπάρχουν δυο προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσουμε. Το ένα αφορά τον χαρακτήρα του Μανωλά επειδή μου έχουν πει πως πολλές φορές νευριάζει και εμείς θέλουμε ήρεμους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και μετά είναι η Ρόμα που βρίσκεται σε μια νέα φάση με νέο προπονητή και νέο τεχνικό διευθυντή. Οπότε πρέπει να δούμε την τιμή που θα τον πάρουμε γιατί μιλάμε για έναν παίκτη που αρχίζει να χάνει την αξία του επειδή στην ηλικία που είναι δεν μπορείς να τον μεταπωλήσεις.

Είμαι πρόθυμος να επενδύσω κάποια χρήματα αλλά η τιμή πρέπει να είναι μικρότερη καθώς αν υπολογίσουμε και το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη είναι ξεκάθαρο ότι πάμε πολύ ψηλά απ’ όσα υπολόγιζα για τον Μανωλά. Στην ηλικία που είναι θα έλεγα ότι κοστίζει λιγότερα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι πρόεδροι που θέλουν να αγοράζουν ποδοσφαιριστές από μένα στη μισή τιμή απ’ όσο μου έχουν πουλήσει κάποιους παίκτες. Με την Ρεάλ Μαδρίτης για παράδειγμα είχα φτάσει σε συμφωνία μέσα σε τρία λεπτά για τον Ιγκουαίν».

Δείτε επίσης

Aποκάλυψη-σοκ: «Μου ζήτησαν την άδεια να σκοτώσουν τον Τσιλαβέρτ»

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα λίγο μετά την δολοφονία του Εσκομπάρ