Πογιέτ: «Να το σκεφτεί καλά όποιος έρθει να δουλέψει στην Ελλάδα»

«Χολή στάζει» ο Γκουστάβο Πογιέτ, συνεχίζοντας τις συνεντεύξεις ο πρώην προπονητής της Ένωσης. Αυτή τη φορά μίλησε σε ισπανικό μέσο και αναφέρθηκε στο διαζύγιο με την ΑΕΚ

«Χολή στάζει» ο Γκουστάβο Πογιέτ, συνεχίζοντας τις συνεντεύξεις ο πρώην προπονητής της Ένωσης. Αυτή τη φορά μίλησε σε ισπανικό μέσο και αναφέρθηκε στο διαζύγιο με την ΑΕΚ, δηλώνοντας ότι δεν του έχει καταβληθεί ο τελευταίος μισθός και σχολίασε την κατάσταση στην Ελλάδα.

Σχετικά για το τέλος με την ΑΕΚ, ο Ουρουγουανός τεχνικός είπε στο «elperiodicodearagon»: «Ο σύλλογος είχε υπαινιχθεί ότι επρόκειτο να ανανεώσω και ήθελε να μείνω, αλλά μετά είχαν περάσει δύο μήνες χωρίς να πουν τίποτα. Προσπάθησε ο ατζέντης μου να διαπραγματευτεί μαζί τους για καλό ή για κακό, και να ξέρουμε κάτι στα σίγουρα, αλλά δεν ήθελαν να μου κάνουν μια προσφορά και μου είπαν να περιμένω να τελειώσουν το πλέι-οφ, δηλαδή μέχρι τις 29 Μαΐου. Τότε αποφάσισα να ενημερώσω τον σύλλογο πως δεν θα συνεχίσω και το είπα σε δημοσιογράφους μέσω μιας κατάστασης πολύ σωστή για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Μετά από αυτό όμως αποφάσισαν να με απολύσουν. Τίποτα περισσότερο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μη καταβολή του τελευταίου του μισθού από την ΑΕΚ, λέγοντας ότι: «Θα έπρεπε να πληρωθώ μέχρι την περασμένη Τρίτη για το υπόλοιπο της σεζόν και, όπως σε όλα τα πράγματα στην Ελλάδα στις δουλειές, δεν έχω πληρωθεί ακόμα. Φαντάζομαι ότι κάτι θα εφεύρουν και δεν με πληρώνουν. Αυτή είναι η επιβεβαίωση των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα και ένα μήνυμα για τους ανθρώπους που μπορεί να πάνε να εργαστούν εκεί. Έχουμε ήδη κάνει την αντίστοιχη έκθεση».

Δείτε επίσης

Europa League: Πρόκριση για Ρόμα, Πόρτο, αποκλείστηκε η Γκλάντμπαχ

Ποιες ομάδες προκρίθηκαν στους «32» του Europa League