Πειρατές: «Αλληλεγγύη στους διωκόμενους συνδεσμίτες»

peiratesΑπο χθες έχει γίνει κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει βροντερό παρών στην Ευελπίδων, προκειμένου να σταθούν δίπλα στους οπαδούς της ομάδας που διώκονται  για την διαμαρτυρία που έκαναν τα Θεοφάνεια στη Ν. Φιλαδέλφεια. Σήμερα με ανακοίνωση τους οι «Πειρατές» δηλώνουν ότι θα βρεθούν κοντά στους φίλους της ΑΕΚ και τονίζοντας ότι οι αγώνες του λαού της ΑΕΚ δεν διώκονται.

Αναλυτικά:

«Αύριο Παρασκευή 16-1-2015, θα πρέπει να δοθεί μαζικό παρόν αλληλεγγύης στο πλευρό των διωκόμενων ΑΕΚτζήδων συνδεσμιτών. Συμμετέχουμε, και από την πλευρά μας με δική μας αντιπροσωπία, στη μεγάλη ειρηνική συγκέντρωση συμπαράστασης όλης της κιτρινόμαυρης οικογένειας με καθολικό αίτημα την ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΙΤΩΝ που αντιμετωπίζουν απαράδεκτες-στοχευμένες διώξεις οι οποίες παραπέμπουν σε άλλες μαύρες εποχές.
Οι αγώνες του λαού της Α.Ε.Κ δεν διώκονται! Η καταστολή και οι τρομοκρατικού τύπου μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν. Ας γνωρίζουν άπαντες ότι το μεγάλο δίκαιο όραμα της ανοικοδόμησης του Γηπέδου της Ομάδας της Προσφυγιάς εμπνέει και οδηγεί έναν ολόκληρο λαό!

-ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΙΤΩΝ!
-ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΑΝΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!

Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Δείτε επίσης

Ματσάρα απόψε: Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου!

Τα τελευταία χρόνια, οι αναμετρήσεις μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ τραβούν το μεγαλύτερο κοινό …