Παίζει το…κεφάλι του με ΑΕΚ ο Γρηγορίου

Ο Ατρόμητος υποχρεώθηκε σε τρίτη σερί ήττα και μάλιστα αυτή την φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ προηγήθηκε και δεν κυνηγούσε το σκορ, όπως συνέβη τις δύο προηγούμενες με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ατρόμητος υποχρεώθηκε σε τρίτη σερί ήττα και μάλιστα αυτή την φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ προηγήθηκε και δεν κυνηγούσε το σκορ, όπως συνέβη τις δύο προηγούμενες με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου επισήμανε πως έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης, η οποία η αλήθεια είναι πως συνηθίζει να δίνει αρκετές ευκαιρίες στους εκάστοτε προπονητές.
Στο Περιστέρι εξακολουθούν να πιστεύουν στις ικανότητες και στην δουλειά του Γρηγορίου και θέλουν να τον στηρίξουν , αλλά τα επόμενα ματς (αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής με την ΑΕΚ) και κατ’ επέκταση τα αποτελέσματα θα μετρήσουν σημαντικά στην πίστωση χρόνου, που θα του δοθεί για να επαναφέρει τον σύλλογο στις επιτυχίες. Αναμφίβολα θα παίξουν ρόλο στις όποιες εξελίξεις.
Απαντες περιμένουν να δουν έναν επιθετικό και δημιουργικό Ατρόμητο, με πλάνο και ορθολογική ανάπτυξη, ο οποίος θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και δεν θα χάσει άλλο έδαφος ως προς τον στόχο της πεντάδας. Μην ξεχνάμε ότι, η διοίκηση θεωρεί πως η ομάδα διαθέτει το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών και υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις, όχι μόνο από τον προπονητή, αλλά και από τους παίκτες, που καλούνται να καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια, καθώς δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Ως εκ τούτου, η στήριξη μεταφράζεται σε… βλέποντας και κάνοντας.
Πηγή: atromitistas.gr

Δείτε επίσης

Κρέμασε τα παπούτσια ο Λαβέτσι

Την απόφαση του να σταματήσει ο ποδόσφαιρο ανακοίνωσε ο Εσεκιέλ Λαβέτσι