Παίρνουν σειρά Βάργκας και Πέκχαρτ

Μετά τους Γκάλο, Μπακάκη, Λαμπρόπουλο και τον Κολοβέτσιο, η ΑΕΚ κλείνει και τις άλλες εκκρεμότητες του ρόστερ

Για την ΑΕΚ εδώ και καιρό δεν υπάρχουν ερωτηματικά και αμφιβολίες. Εχουν πειστεί για την ποιότητα του υλικού και υπάρχει βαθιά πεποίθηση, πως αυτή η ομάδα με 2-3 ποιοτικές προσθήκες και τον κατάλληλο προπονητή, μπορεί να κάνει θαύματα. Ετσι, πέραν των κινήσεων που γίνονται για μεταγραφική ενίσχυση, στην ΑΕΚ κινούνται δυναμικά για τις εκκρεμότητες με παίκτες που οδηγούνται σε λήξη συμβολαίου.

Ηδη, η ΑΕΚ έχει κλείσει τις υποθέσεις των Γκάλο, Λαμπρόπουλου και Μπακάκη, ενώ με το…στυλό στο χέρι βρίσκεται και ο Κολοβέτσιος έπειτα από τις αρχικές επαφές. Οι επόμενοι που θα κληθούν για συζητήσεις θα είναι οι Βάργκας και Πέκχαρτ. Δύο παίκτες που θεωρούνται σημαντικοί στη λειτουργία της ομάδας, δίκαια θεωρούνται ιδιαίτερα ποιοτικοί και κρίνεται πως μπορούν να δώσουν ακόμα πολλά.

Ο Βάργκας μπορεί να ταλαιπωρήθηκε φέτος από τραυματισμούς, αλλά όταν αγωνίζεται δείχνει ποιος είναι. Παίκτες με την ικανότητα του 31χρονου Βενεζουελάνου δεν βρίσκονται εύκολα και η ΑΕΚ θα κάνει κίνηση για την παραμονή του στην ομάδα. Το ίδιο ισχύει και τον 28χρονο Τσέχο. Αν και αμφισβητήθηκε έντονα, ο υψηλόσωμος φορ έδειξε πως είναι αξιόπιστη επιλογή για την επίθεση (πρώτος σκόρερ φέτος), παίκτης με χαρακτηριστικά που είναι σημαντικά για το ρόστερ και θα υπάρξουν επαφές για την παραμονή του στην ομάδα.

Δείτε επίσης

Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ 1-4: Ασταμάτητοι οι «λύκοι»

H Βόλφσμπουργκ νίκησε 4-1 μέσα στην Λεβερκούζεν. Στο 5’ το σουτ του Ντιαμπί κόντραρε και …