Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Παρών ο “Τίγρης” στη σημερινή Γ.Σ της ερασιτεχνικής για το γήπεδο

Το απόγευμα θα γίνει η Γ.Σ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ με θέμα το παραχωρητήριο του οικοπέδου στην Δικέφαλο 1924 και δεν αποκλείεται να δώσει το παρών ο Δημήτρης Μελισσανίδης

0

melissanidis-agia-sofia1Στις 18:00, στο Ολυμπιακό στάδιο, θα γίνει η Γ.Σ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην οποία θα συζητηθεί η επικύρωση της σύμβασης για την ανέγερση του νέου γήπεδου της Ένωσης. Τα μέλη του σωματείου της “Μάνας ΑΕΚ” θα κληθούν να αποφασίσουν σχετικά με το παραχωρητήριο της ερασιτεχνικής προς την Δικέφαλος 1924. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ενημερώσει μάλιστα τους συνεργάτες του ότι προτίθεται να παρευρεθεί στην συνεδρίαση.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

* Εκλογή Προέδρου της Συνέλευσης.

* Επικύρωση των Αποφάσεων των τελευταίων Γ.Σ. με τις οποίες εγκρίθηκαν οι ιδρύσεις των ΑΑΕ ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης και οι διοικητικός και αγωνιστικός απολογισμός της περιόδου 1.5.2013 – 30.6.2014.

* Επικύρωση της σύμβασης για την ανέγερση του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση θα έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς ενημερωμένα μέχρι 31.12.2014.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα