Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Παγώνει» επί του παρόντος η σκέψη για μεταγραφικό ταξίδι στην Αργεντινή

Το enwsi.gr σας είχε αποκαλύψει την πρόθεση που υπήρχε στην ΑΕΚ για την πραγματοποίηση μεταγραφικού ταξιδιού στην Αργεντινή και ενδεχομένως σε κάποια ακόμα χώρα της Λατινικής Αμερικής

0 0

lyberopoulosΤο enwsi.gr σας είχε αποκαλύψει την πρόθεση που υπήρχε στην ΑΕΚ για την πραγματοποίηση μεταγραφικού ταξιδιού στην Αργεντινή και ενδεχομένως σε κάποια ακόμα χώρα της Λατινικής Αμερικής. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες δείχνουν πως αυτή η σκέψη επί του παρόντος «παγώνει» και είναι αμφίβολο αυτή τη στιγμή να ειπωθεί εάν θα πέσει ξανά άμεσα στο τραπέζι. Είναι δεδομένο πάντως πως στην ΑΕΚ ψάχτηκαν με παίκτες από την αργεντίνικη αγορά – μεταξύ των οποίων βρισκόταν και η περίπτωση του Μπλάνκο – αλλά δεν κρίθηκε αναγκαίο να υπάρξει ταξίδι αυτή τη χρονική περίοδο.

Αλλωστε, την Κυριακή πραγματοποιείται η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας στην Αργεντινή (του Τορνέο Φινάλ). Στην ΑΕΚ είχαν εντοπίσει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, αλλά δεν υπάρχει χρόνος τώρα για να τους δει κάποιος από κοντά. Συν τοις άλλοις, η αγορά της Αργεντινής είναι από τις πλέον διάσημες στον κόσμο και οι παίκτες που παίζουν σε μεγάλες ομάδες έχουν εκτοξεύσει ήδη το κασέ τους, σε ύψη που δύσκολα μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ της Β’ Εθνικής.

Είναι σημαντικό πάντως πως η αγορά της χώρας του τανγκό και συνολικά η Λατινική Αμερική μπαίνει σταδιακά στη μεταγραφική ατζέντα της ΑΕΚ. Είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή θα υπάρξει και ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου εκεί. Υπάρχουν αξιόλογες επιλογές και σε μικρότερες κατηγορίες, αλλά στην ΑΕΚ θέλουν παίκτες που θα έχουν παρόν και μέλλον. Όταν θα είναι απόλυτα έτοιμοι και δίχως βιαστικές κινήσεις, θα πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα