Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Εθνική Αστέγων (ΦΩΤΟ)

Τεράστια επιτυχία στο Παγκόσμιο στο Αμστερνταμ για την Ελλάδα

Με τις ευχές της ΑΕΚ από την πρεμιέρα της Super League, η Εθνική Αστέγων κατάφερε λίγες ημέρες μετά να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Οι Έλληνες αθλητές αγωνίστηκαν σκληρά μετά τα δύο γκολ που δέχθηκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα για να εξασφαλίσουν τη νίκη με 6-2 επί της ελβετικής ομάδας στο 13ο Παγκόσμιο στο Αμστερνταμ. Είναι μόλις η δεύτερη χρονιά που η Ελλάδα συμμετέχει στην διοργάνωση.  

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν φαίνεται αληθινό» είπε ο αρχηγός Νικόλαος Πετρόπουλος, κρατώντας το πολυπόθητο τρόπαιο μετά τον αγώνα. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον εαυτό μου και όλη την ομάδα. Αυτό είναι ένα συναίσθημα που ζεις μια φορά» κατέληξε. Η Ελλάδα ήταν μία από τις λίγες χώρες που είχε μικτή ομάδα. Η Στέλα Κατζιλίδου, που πουλάει περιοδικά της Σχεδίας στη Θεσσαλονίκη και συμμετέχει στην ομάδα, δήλωσε πως δεν θα κοιμηθεί από τη χαρά της σήμερα.

slide_453266_6076422_free slide_453266_6076420_free slide_453266_6076418_free

Φωτογραφίες: insp.ngo

Πηγή: protothema

Δείτε επίσης

«Το ποδόσφαιρο μετά τον κορωνοϊό θα είναι εντελώς διαφορετικό»

Ενα ποδόσφαιρο, που θα είναι «εντελώς διαφορετικό», όταν επαναρχίσει μετά την πανδημία του κορονοϊού, προβλέπει ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο.