Οσα ζητά η ΑΕΚ από την Περιφέρεια

Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι είναι στην ΑΕΚ για την αποψινή συνάντηση στην Περιφέρεια Αττικής με τη Ρένα Δούρου. Όπως ενημερωθήκατε από το enwsi.gr, στην Ενωση

Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι είναι στην ΑΕΚ για την αποψινή συνάντηση στην Περιφέρεια Αττικής με τη Ρένα Δούρου. Όπως ενημερωθήκατε από το enwsi.gr, στην Ενωση έχουν αποφασίσει να παραστούν τα πιο σημαντικά χαρτιά της ομάδας, όπως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης (ως αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ») και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ως εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ (και βέβαια ο Αλεξίου από την Ερασιτεχνική και ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος).
Η ΑΕΚ ποντάρει πολλά από τη συνάντηση με την περιφερειάρχη Αττικής. Είναι σαφές, πως στην ατζέντα της συνάντησης θα έχει ξεχωριστό ρόλο το ζήτημα της χρηματοδότησης του έργου από την Περιφέρεια. Επί της ουσίας, η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να λάβει τη δέσμευση πως θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και καταγεγραμμένα στους προϋπολογισμούς 20 εκατ. ευρώ, δίχως να υπάρξει κάποια παρέκκλιση.
Βέβαια, το ζήτημα δεν είναι μόνο τα λεφτά. Στην ΑΕΚ τόνιζαν σε κάθε ευκαιρία, πως δίχως τη θετική διάθεση και τη συναίνεση της περιφέρειας (αλλά και της δημοτικής αρχής), το έργο δεν μπορεί να προχωρήσει. Η Περιφέρεια είναι σημαντική για αδειοδοτήσεις, για ζητήματα της καθημερινότητας του έργου. Η ΑΕΚ κινείται σταθερά σε καθεστώς απόλυτης νομιμότητας, αλλά επιθυμεί να έχει τη συναίνεση και της αρμόδιας περιφερειάρχου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *