Τον Ιούνιο οι εκλογές στην ΕΠΟ, περισσότεροι ξένοι διαιτητές

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση των «Big 4», o Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε πρώτος από το «Μεγάλη Βρετανία»

Η μεγάλη συνάντηση των ιδιοκτητών των Big 4 ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο «Μεγάλη Βρετανία» στο Σύνταγμα στο κέντρο της Αθήνας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ο πρώτος που έφυγε από το ξενοδοχείο.

Μάλιστα ο «Τίγρης» αποχώρησε χαμογελαστός από την συνάντηση, ενώ δεν έκανε κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Λίγο μετά έφυγε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από πλευράς Ολυμπιακού. Αντίθετα με τον Μελισσανίδη, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν αποχώρησε χαμογελαστός. Τους ακολούθησε ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης έφυγε τελευταίος.

Να αναφέρουμε ότι κανείς τους δεν έκανε δηλώσεις, ενώ η συνάντηση κράτησε περίπου 3,5 ώρες.

O Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγανάκης επιβεβαίωσε πως υπάρχει σύγκλιση απόψεων, όμως τόνισε πως δεν έχουν λυθεί ακόμα όλα τα προβλήματα. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της UEFA, Χούμπελ δήλωσε πως θα υπάρχουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ, ενώ επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν εκλογές στην ΕΠΟ.

Όσα δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης

«Για πέντε και πλέον χρόνια γινόταν συζήτηση για ένα διάλογο των παραγόντων των κορυφαίων ομάδων. Αυτή έγινε με τη συνεργασία των κεντρικών στελεχών της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό γιατί οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι η σημερινή συνάντηση δεν έλυσε όλα τα προβλήματα, έβαλε όμως μια σειρά. Είμαι βέβαιος ότι αύριο θα επικυρωθούν όσα ειπώθηκαν σήμερα και θα πάμε παραπέρα. Η δουλειά δεν σταματά και σήμερα έγινε μια καλή αρχή».

Όσα δήλωσε ο Χούμπελ

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υφυπουργό Αθλητισμού που έφερε και τους τέσσερις παράγοντες μαζί για συνάντηση στην Αθήνα. Η σημερινή συνάντηση πήγε πολύ καλύτερα απ ότι περιμέναμε. Η συνάντηση ήταν σε καλό κλίμα γιατί μίλησαν οι παράγοντες μεταξύ τους. Ουσιαστικά από τη σημερινή συνάντηση  Αποφασίστηκε οι εκλογές της ΕΠΟ να γίνουν νωρίτερα, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιούνιο του 2020. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν περισσότεροι ξένοι διαιτητές κυρίως στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ. Επίσης θα συνεχιστούν οι συνομιλίες και ο διάλογος. Θα υπάρξει νέα συνάντηση με τη συνδρομή της FIFA, της UEFA και του Υφυπουργού»

Δείτε επίσης

Ατρόμητος – Ξάνθη 1-0: Σκόραρε μετά από 9 αγώνες και πήρε τη νίκη

Ο Ατρόμητος σκόραρε μετά από 43 ολόκληρες μέρες και νίκησε 1-0 τη Ξάνθη. Το πρώτο …