Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τις συνεργαζόμενες ομάδες του Δικτύου το διήμερο 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2017 στο προπονητικό Κέντρο Σπάτων.

Στελέχη καθώς και προπονητές των συνεργαζόμενων ομάδων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική κατεύθυνση της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Σαμαρά, προπονητές της ακαδημίας και στελέχη της Διεύθυνσης ακαδημιών. Για την καλύτερη πληροφόρηση των προπονητών των συνεργαζόμενων ομάδων του Δικτύου, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές επιδείξεις από αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας και ταυτόχρονη επεξήγηση από τα στελέχη της ακαδημίας. Επίσης, εκτός από τα εκπαιδευτικά θέματα, παρουσιάστηκε στους προπονητές των ομάδων και ο ετήσιος προγραμματισμός δραστηριοτήτων του Δικτύου Ακαδημιών.

Η Ακαδημία της ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τις συνεργαζόμενες ομάδες και τους προπονητές τους που συμμετείχαν στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο και τους εύχεται καλή εκπαιδευτική ποδοσφαιρική χρονιά.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη δραστηριότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *