Ο Μούγκοσα βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ

mugosaΣτην αγορά ολόκληρης της Γιουγκοσλαβίας η ΑΕΚ όχι μόνο έχει πρόσβαση, αλλά και την δυνατότητα να παίρνει πρώτη τις πληροφορίες για τα «λαβράκια» που κυκλοφορούν. Κάπως έτσι πρόλαβε και γερμανικούς και ιταλικούς συλλόγους αλλά και τον Ερυθρό Αστέρα και έκλεισε τον Ντάρκο Ζόριτς. Τον παίκτη που πλέον είναι και διεθνής με την εθνική Μαυροβουνίου. Με τον ίδιο τρόπο έβαλε εδώ και πολύ καιρό στο μικροσκόπιο της και την περίπτωση του Στέφαν Μούγκοσα. Πρόκειται για τον 22χρονο επιθετικό για τον οποίο προχθεσινό δημοσίευμα από το Μαυροβουνίου ανέφερε πως ενδιαφέρεται η ΑΕΚ.

Από τότε περίπου που η Ένωση απέκτησε τον Ζόριτς, άρχισε να παρακολουθεί και τον Μούγκοσα. Και εξακολουθεί να τον παρακολουθεί ακόμα και τώρα. Ο συνομήλικος του Ζόριτς είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος Μαυροβουνίο. Και μάλιστα τα έχει καταφέρει με μια ομάδα που δεν είναι πρωταγωνίστρια, αλλά τέταρτη από το τέλος.

Η εξαιρετική σεζόν που κάνει φέτος, δεν έχει κινήσει μόνο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ αλλά και ομάδων από το Βέλγιο. Ωστόσο, όπως και στην περίπτωση του Ζόριτς, στην Ένωση έχουν τον τρόπο να κινηθούν ταχύτερα από κάθε άλλη ομάδα, αν αποφασίσουν να προχωρήσουν την περίπτωση. Άλλωστε το κόστος φαίνεται να είναι προσιτό. Πάντως προς το παρόν είναι μια περίπτωση που βρίσκεται ακόμα κάτω από το μικροσκόπιο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Δείτε επίσης

Μπέιλ: «Δεν καταλαβαίνω τις αποδοκιμασίες, χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας όταν συμβαίνει»

Για άλλη μια φορά ο Γκάρεθ Μπέιλ δήλωσε ότι δεν αντιλαμβάνεται για ποιον λόγο τον …