Ο «καθρέπτης» του Πηλίου βγάζει ανάγκες ενίσχυσης, αλλά και πιθανές αποχωρήσεις

Η ΑΕΚ ταξιδεύει από σήμερα για το Πήλιο και ετοιμάζεται να θέσει τις βάσεις για την ομάδα της νέας σεζόν. Όπως γίνεται σαφές, στην Ενωση παραμένουν ενεργοί στη μεταγραφική αγορά και περιμένουν τα συμπεράσματα που θα βγάλει ο «καθρέπτης» της προετοιμασίας

tsevas ΤσεβάςΗ ΑΕΚ ταξιδεύει από σήμερα για το Πήλιο και ετοιμάζεται να θέσει τις βάσεις για την ομάδα της νέας σεζόν. Όπως γίνεται σαφές, στην Ενωση παραμένουν ενεργοί στη μεταγραφική αγορά και περιμένουν τα συμπεράσματα που θα βγάλει ο «καθρέπτης» της προετοιμασίας. Εκεί, στις καθημερινές προπονήσεις, αλλά και στις φιλικές αναμετρήσεις, οι Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δέλλας θα αποφασίσουν αν και ποιες κινήσεις ενίσχυσης θα κάνουν. Αλλά παράλληλα, και ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν.

Ο Δέλλας επέλεξε 27 ποδοσφαιριστές, έχει θέσει ως ιδανικό αριθμό παικτών που θέλει να δουλεύει τους 25 και φαίνεται πως συζητά για τρεις προσθήκες. Γίνεται σαφές, πως υπάρχει μια μικρή υπέρβαση. Αν και από την άλλη, ίσως και αυτή να μην προκύψει τελικά. Βλέπετε, στην αποστολή για το Πήλιο μετέχουν τέσσερις τερματοφύλακες και σίγουρα ένας δεν θα είναι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Ενδεχομένως ο Ντούνης, αλλά ίσως και κάποιος που θα κρίνει πως δεν θα βρίσκει χώρο και ευκαιρίες.

Επίσης, υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές που ακόμα φλερτάρουν με τον δανεισμό, όπως είναι οι Τσεβάς και Τζανετόπουλος. Αλλωστε ο πρώτος είχε δοθεί δανεικός στη Νίκη Βόλου, αλλά τελικά επέστρεψε και μένει μέχρι να φύγει, ενώ ο Τζανετόπουλος δοκιμάζεται και σε άλλες θέσεις. Βέβαια, υπάρχει και ο Σβάρνας. Παιδί με πλούσιο ταλέντο, αλλά μόλις 17 ετών και στην πρώτη προετοιμασία της ζωής του. Είναι πιθανό ο Σβάρνας να κριθεί πως είναι χρήσιμο να ενταχθεί στην K-20 και στη συνέχεια να φανεί η εξέλιξη του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ    

Δείτε επίσης

Ροναλντίνιο: «Δεν είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών ο Μέσι»

Έριξε «βόμβα» για τον Λιονέλ Μέσι ο Ροναλντίνιο