Νέο συμβόλαιο σε Τζανετόπουλο

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναλαμβάνει τις συζητήσεις με τον Άνταμ Τζανετόπουλο για να υπογράψει ο νεαρός άσος νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ

Στη συνάντηση που είχαν χθες οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν αυτό του Άνταμ Τζανετόπουλου. Είχαν προηγηθεί άλλωστε οι κουβέντες του νεαρού άσου με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και με τον Γκουστάβο Πογιέτ, με τον εκτελεστικό διευθυντή του Δικεφάλου να τον ενημερώνει ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό που αποφασίστηκε απ’ τους υπεύθυνους της ομάδας είναι άμεσα να αναλάβει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τις συζητήσεις με τον Τζανετόπουλο με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης όχι απλώς να παραμείνει στην Ένωση, αλλά να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Έτσι κι αλλιώς ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης τα έχει πει με τον «Τζάνε» κάποιες φορές το τελευταίο δίμηνο και του έχει ξεκαθαρίσει ότι πρόθεση της ομάδας είναι να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Το θέμα βέβαια είναι αυτό να φανεί στην πράξη και να πάρει ευκαιρίες από τον προπονητή, έτσι ώστε και να συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα, αλλά να αισθάνεται και πιο σίγουρος, έχοντας υπογράψει την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο αυτή τη στιγμή λήγει το καλοκαίρι του 2017.

Δείτε επίσης

Φεύγουν από τη Γουέστ Χαμ Ρομπέρτο και Ουσίγιος

Στη Γουέστ Χαμ ετοιμάζονται ν’ αναζητήσουν τερματοφύλακα αφού τον Ιανουάριο αναμένεται να παραχωρήσουν δανεικό τον …