Τελευταία Νέα

Νέο «μπλόκο» στην εκκαθάριση και λύση της ΠΑΕ AEK με ασφαλιστικά μέτρα

Την Παρασκευή το πρωί θα εκδικασθεί στην Ευελπίδων, αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του δικηγόρου των Βλάχου,Καφέ και Αραμπατζή, Γιώργου Παναγόπουλου, ο οποίος ζητάει την ακύρωση της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ

spataΤην Παρασκευή το πρωί θα εκδικασθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του δικηγόρου των Βλάχου,Καφέ και Αραμπατζή, Γιώργου Παναγόπουλου, ο οποίος ζητάει την ακύρωση της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Νέο σοκ στην προσπάθεια που γίνεται τους τελευταίους μήνες για να περάσει στην ιστορία η …πρώην ΠΑΕ ΑΕΚ με σκοπό να συσταθεί μια νέα «καθαρή» από χρέη εταιρία, με την οποία η Ένωση θα πορευτεί από εδώ και στο εξής. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr ο νομικός εκπρόσωπος του Βαγγέλη Βλάχου, του Παντελή Καφέ και του Γιάννη Αραμπατζή, θέλοντας να διεκδικήσει τα χρήματα (δεδουλευμένα) που οφείλονται στους πελάτες του από την παρουσία τους στην ομάδα, είναι αποφασισμένος να φτάσει ως τα άκρα. Συγκεκριμένα την Παρασκευή, στα δικαστήρια της Ευελπίδων αναμένεται να εκδικασθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο κ. Παναγόπουλος προκειμένου να ανακληθεί η απόφαση για εκκαθάριση της ΠΑΕ, η οποία μάλιστα έχει δημοσιευθεί και στο Φ.Ε.Κ. Για το λόγο αυτό μάλιστα, σήμερα θα γίνει συνάντηση στην οποία, εκτός από ανθρώπους της ΑΕΚ, ενδεχομένως να δώσει το παρών και ο κ. Παναγόπουλος με σκοπό να βρεθεί μια λύση.

Χθες ο γνωστός δικηγόρος βρέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το ίδιο θέμα, ζητώντας από τους υπεύθυνους να επέμβουν ώστε να ακυρωθεί η διαδικασία. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες το συγκεκριμένο αίτημα δεν έγινε δεκτό από τα μέλη της Ε.Ε.Α, χωρίς όμως αυτή τη στιγμή να μπορεί κάποιος να προδικάσει την εξέλιξη της υπόθεσης. Το βέβαιο είναι ότι προστίθεται ένα επιπλέον πρόβλημα στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ να περάσει «καθαρή» στη νέα εποχή.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

Δείτε επίσης

Βιδάλ: «Είμαι πολύ λυπημένος και ανησυχώ γιατί δεν ξέρω πότε θα σταματήσει όλο αυτό»

Μία εκστρατεία με στόχο να συγκεντρώσει κεφάλαια για τον Ερυθρό Σταυρό της Χιλής και την …