Νέες αποκαλύψεις: «Ο μυστηριώδης Έλληνας που έτρεξε από το σπίτι του Ραούλ Μπράβο με 54.000 ευρώ»

Σημερινό δημοσίευμα της «elconfidencial.com» κάνει λόγο για έναν Έλληνα τον οποίο είδαν οι αστυνομικοί όταν εισέβαλαν στο σπίτι του Μπράβο να αποχωρεί τρέχοντας.

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Ισπανία για το σκάνδαλο στημένων αγώνων, εγκέφαλος του οποίου φέρεται να είναι ο Ραούλ Μπράβο με τις τελευταίες πληροφορίες να εμπλέκουν έναν Έλληνα.

Σημερινό δημοσίευμα της «elconfidencial.com» κάνει λόγο για έναν Έλληνα τον οποίο είδαν οι αστυνομικοί όταν εισέβαλαν στο σπίτι του Μπράβο να αποχωρεί τρέχοντας. Εκείνη την στιγμή εκτίμησαν ότι δεν συντρέχει λόγος για να τον κυνηγήσουν και να τον πιάσουν κάτι που προφανώς αποδείχθηκε λάθος. Γιατί;

Διότι από τις έρευνες που έγιναν αρχικά στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο βρέθηκαν τα στοιχεία του. Μια άδεια οδήγησης, η οποία με νέα έρευνα οδήγησε στην εύρεση άλλων στοιχείων. Ο Έλληνας, με το όνομα Δημήτρη Σιουνκάρης, είχε φτάσει πριν από μια ημέρα στη Μαδρίτη και έμενε σε ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο. Εκεί τον εντόπισαν, βρίσκοντας στο δωμάτιό του 54.400 ευρώ σε μετρητά και εισιτήρια για να αποχωρήσει από την Ισπανία εκείνη την ημέρα. Υποστήριξε ότι τη τσάντα με τα χρήματα του την έδωσε ο Ραούλ Μπράβο χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς αυτή είχε μέσα.

Δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι για το ζήτημα των στημένων αγώνων, χωρίς να πείσει τις Αρχές οι οποίες θεωρούν ότι αποτελεί σύνδεσμο του Μπράβο με εμπλοκή στο κύκλωμα ενδεχομένως και στα παιχνίδια στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης

Πουλάει… τρέλα ο κυρ Σάββας: «80-20 εναντίον μας έπαιξε ο διαιτητής»

Τα λόγια είναι πλέον περιττά

4 Σχόλια

  1. Ωπ! Καλώς τα παιδιά! Σύλληψη εκτός Ελλάδας για ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΩΝ €50000, εκεί όπου δεν υπάρχουν οι ευεργετικές διατάξεις Παπαγγελόπουλου, διαγραφές υποθέσεων λόγο «καθυστερήσεων» 18μηνου, θάψιμο φακέλων, απαλλαχτηκά βουλεύματα, προσωπικά δεδομένα Δαφέρμου, παραδικαστικά κυκλώματα κ.α. Για να δούμε τώρα με το ποντικό που πιάστηκε στη φάκα, θα μιλήσει ή θα προτιμήσει από φόβο να σαπίσει μέσα σ´ένα κελί;

  2. ΣΤΑΜΑΤΗΣ

    κάτοικος Πειραιά είναι??
    θαμώνας Καραισκάκη??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *